FAJT ZBOG GOSTOVANJA TATJANE MACURE NA RTS: Jeremić bi sad da određuje ko će da gostuje na Javnom servisu
Foto: Kurir

BEZOBRAZLUK

FAJT ZBOG GOSTOVANJA TATJANE MACURE NA RTS: Jeremić bi sad da određuje ko će da gostuje na Javnom servisu

Politika -

Lideri Saveza za Srbiju, uz malobrojne pristalice, juče su osam sati blokirali sva tri ulaza u zgradu RTS i na taj način držeći i novinare kao taoce gušili slobodu medija i kretanja. A danas su, verovali ili ne, otišli korak dalje. Nikola Jovanović, potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića, demonstrirao je aroganciju to te mere da se postavio kao neko ko bi da deli lekcije i određuje ko će da gostuje na RTS.

On je, naime, zamerio što je Tatjana Macura, poslanica i kopredsednica Stranke moderne Srbije (SMS), gostovala jutros na Javnom servisu uz prozivanje koga to ona uopšte predstavlja.

- Nemam ništa lično protiv ŽTatjanaMacura, naprotiv - u komunikaciji je odmerena i kulturna. Ali moram da pitam, koga predstavlja danas? Koju stranku, koje biračko telo? Šta je bre Žsms_modernisti ?!? Ovo je sprdanje sa idealom i zakonskim dužnostima javnog servisa, sa državom - napisao je Jeremićev saradnik na Tviteru.

foto: Printscreen

Macura mu nije ostala dužna.

- Obratio si mi se arogantno i sa takve visine kao da predstavljaš stranku koja ima 20%, a ne stranku koju je razbio Beli. :)) Druže, ni ja nisam pitala koga vi po Upitniku predstavljate, a ne skidate se odatle (iako niko nema ni 2%), pa preživite nekako i ovih mojih 5 min - uzvratila je Macura.

foto: Printscreen

Reagovao je i član Predsedsedništva SMS Aleksandar Stevanović.

- Vi sa manje od 2% držite propoved da neko sa 1% ne može u medije. Stranka kao NS, samo nismo u padu rejtinga od osnivanja. Nadam se da vam nije namera da određujete ko sme i ko ne sme da govori u medijima jer me to podseca na nekog - poručio je Jovanoviću Macurin stranački kolega.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto:Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track