JUGOVIĆ OGOLIO BOŠKA: Ujutru laže o Stefanoviću, popodne pije kafu sa žestokim momcima
Foto: Marina Lopičić

Oštro

JUGOVIĆ OGOLIO BOŠKA: Ujutru laže o Stefanoviću, popodne pije kafu sa žestokim momcima

Politika -

Bratislav Jugović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, poručio je da svi Čačani znaju da je Boško Obradović, lider Dveri, godinama imao problem sa održavanjem mentalne higijene, a da sada to zna cela Srbija.

foto: Printscreen

- Prilikom održavanja mentalne higijene, ljudi se opredeljuju za hobi koji im puni baterije i ispunjava dušu. Dok jedni odlaze u omiljenu kafanu, drugi idu na neki sport ili pecanje, Boško Obradović se odlučuje da seje laži o porodici ministra Nebojše Stefanovića. Istini za volju, to radi prepodne, a popodne se sastaje sa žestokim momcima sa beogradskog asfalta - rekao je Jugović. Prema njegovim rečima, zato je razumljivo što Boško Obradović sve češće nastupa kao junak iz filma "Dečko koji obećava".

- Obradović svojim lažima o ministru Nebojši Stefanoviću i neprikrivenom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, međutim, obećava da je on neisplativa Đilasova investicija. Na političkoj sceni luta kao gusan u magli, računajuci na to da Đilas kao iskusni prodavac magle zna prečicu do vlasti, a to je put kojim se na vlast dolazi bez izbora i mimo volje naroda - navodi ovaj član SNS, kao i da je Srbija postala zemlja u kojoj se domovina brani na biračkom mestu, a magla i prazne priče u Srbiji više nemaju nikakvu cenu.

- U takvim okolnostima Boško Obradović je zaista dečko koji obećava, ali propast Đilasove opozicije. Na tome mu nisu zahvalni samo simpatizeri SNS, već i opoziciono orijentisani birači - istakao je on.

Kurir.rs/E.K./Foto:Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja