SUBOTICA SE DIGLA NA NOGE: Skinut skandalozni bilbord sa nasmejanom Kolindom! (FOTO)
Foto: Kurir

građani negodovali

SUBOTICA SE DIGLA NA NOGE: Skinut skandalozni bilbord sa nasmejanom Kolindom! (FOTO)

Politika -

Posle reakcije Subotičana koji su mahom negodovali zbog političkog plakata Kolinde Grabar Kitarović u Subotici, u Bajnatskoj ulici na Prozivci je pre ugovorenog vremena promenjen plakat hrvatske predsednice na bilbordu.

"Ugovoreno je bilo da do 16. decembra plakat na bilbordu sa likom hrvatske predsednice i političkom porukom „Predsjednica. Jer vjerujem u vas i borim se za vas” bude na postavljenom mestu, ali je skinut nešto ranije. Postavljali smo i ranije političke sadržaje, ali ovakvu reakciju nismo imali do sada. Plakat je naručila jedna hrvatska agencija”, kažu za Kurir iz novosadske agencije.

foto: N.H.

Subotičani su nakon skidanja bilborda Kolinde, na čije su postavljanje reagovali da je nepotrebno i da uznemirava građane, sada odobrili što je plakat skinut ranije.

"Skidanje slike Kolinde Grabar Kitarović sa porukom da je naša predsednica, manje je bitno od uzroka i namere onoga ko je platio i naručio da se slika i bilbord postave na tom mestu i u Subotici”, kaže Subotičanin koji je dodaje da je reakcija građana Subotice bila glasna, tako da plakat nije „izdržao” ni sedam dana koliko je bio ugovoren.

"Videli smo posle pisanja medija da je odmah skinut plakat sa bilbord a osvanuo je neki komercijalni, ali ne znamo ni ko ga je stavio ni skinuo”, kaže stanar koji živi u Bajnatskoj ulici.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja