PROMENE U VLADAJUĆOJ STRANCI: SNS na sednici Glavnog odbora predstavlja 70 novih mladih lica
Ilustracija, Foto: Ana Paunković

zasluženo unapređenje

PROMENE U VLADAJUĆOJ STRANCI: SNS na sednici Glavnog odbora predstavlja 70 novih mladih lica

Politika -

BEOGRAD - Na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u nedelju u Beogradu biće predstavljeno 70 novih mladih lica.

Reč je o mladim naprednjacima koji su prošli kroz akademiju SNS-a i koji su u prethodnom periodu slušali predavanja i iskustva starijih kolega koji su danas na funkcijama, od ministara, poslanika, sve do predsednika države i stranke Aleksandra Vučića, navodi Blic od izvora u vrhu stranke.

"Mesecima unazad održavane su obuke, pojedinci su se istakli, pokazali interesovanje, sposobnost i ambiciju, pa će ih stranka zbog toga nagraditi. Od 70 ljudi koliko će biti predstavljeno, njih 25 će se naći na listi za republički parlament, kaže izvor lista i dodaje da je to 10 odsto liste, što je veliki broj.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Ana Paunković

Kako kaže sagovornik, ima i sujete među starijim kolegama.

"Predsednik Vučić i rukovodstvo stranke spremni su na otpore unutar same organizacije, neće se svima svideti promene, ali smatraju da je vreme za novu energiju", kaže isti izvor.

Potpredsednik SNS-a Miloš Vučević nedavno je rekao da će doći do značajnih promena, ali nije želeo da govori o konkretnim imenima.

Osim novih lica, Vučić će članovima GO SNS-a predstaviti svoj investicioni plan, a biće reči i o pripremi za izbore.

"Govorićemo o strategiji i zaduženjima kako bi svako pružio svoj maksimum", kazao je izvor.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track