NAKON OBRADOVIĆEVOG ISPADA U SKUPŠTINI: DS odmah da izađe iz SZS, Boškove Dveri su skup idiota!
Foto: Stefan Jokić

PREKIPELO IM

NAKON OBRADOVIĆEVOG ISPADA U SKUPŠTINI: DS odmah da izađe iz SZS, Boškove Dveri su skup idiota!

Politika -

Poslednji ispad lidera Dveri Boška Obradovića, koji je upao u parlament i napravio incident, izazvao je revolt među demokratama, koje smatraju da je vreme da DS izađe iz Saveza za Srbiju (SZS).

Pojedini članovi DS čak poručuju da bi SZS, koji uz Obradovića predvode Dragan Đilas i Vuk Jeremić, trebalo da se rasformira zbog serije incidenata koje izazivaju i od kojih se demokrate ograđuju.

foto: Youtube Printscreen

- U samo dva dana dobili smo još najmanje dva ozbiljna argumenta od strane „lidera“ SZS da su se stekli svi uslovi da se isti odmah rasformira pa svako svojim putem, neki mogu i u tri lepe! - napisao je poslanik DS Goran Ješić i dodao da su Obradovićeve Dveri „oduvek skup klerofašista i idiota“. Prethodno je i njegov stranački kolega Radoslav Milojičić Kena kazao da Obradović bruka Srbiju i da se nada da će DS konačno izaći iz „antievropskog SZS“.

Podsetimo, Obradović je u parlamentu nasrnuo na šefa poslaničke grupe SNS Aleksandra Martinovića, nastao je veći metež, ali je obezbeđenje sprečilo ozbiljniji sukob.

Kurir.rs/ Foto: Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track