ASTROLOG OTKRIVA ŠTA ČEKA POLITIČARE U 2020: Vučiću godina iznenađenja, Dačić da pazi na zdravlje, Boško da se čuva suda
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić, Marina Lopičić, Zorana Jevtić

Prognoza VLADIMIRA VLAJIĆA

ASTROLOG OTKRIVA ŠTA ČEKA POLITIČARE U 2020: Vučiću godina iznenađenja, Dačić da pazi na zdravlje, Boško da se čuva suda

Politika -

Političarima će 2020. godina doneti brojne novitete, kaže za Kurir astrolog Vladimir Vlajić.

foto: Damir Dervišagić

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića čekaju bitne novine, ali u drugom delu godine, dok će Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova, tvrdoglavo juriti ka ciljevima koje je sebi postavio. Premijerku Anu Brnabić, reklo bi se, čaka godina preokreta. Lideru Dveri Bošku Obradoviću pak sledi godina pada.

ALEKSANDAR VUČIĆ PREDSEDNIK SRBIJE, LIDER SNS NOVOSTI U DRUGOJ POLOVINI 2020.

foto: Vladimir Šporčić

- U 2020. ga očekuje dosta iznenađenja. Potencijalno mu je godina za nasleđivanje ili proširenje porodice. Bitne novine su vezane naročito za period druge polovine 2020. godine.

IVICA DAČIĆ ŠEF DIPLOMATIJE, LIDER SPS KUPIĆE NEKRETNINU

foto: Zorana Jevtić

- Od marta ga očekuje mnogo bolji period. Jedino nije dobra za nove investicije, tako da bi još uvek trebalo da se drži starih i proverenih stvari. Tako će biti i sa saradnicima. Zdravstveno isto tako može da bude kritično, naročito tokom jeseni. Menjaće nešto u vezi sa svojim životnim prostorom - kupovina ili veće renoviranje.

NEBOJŠA STEFANOVIĆ MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA JURI KA CILJEVIMA

foto: Marina Lopičić

- Tvrdoglavo će juriti u pravcu ciljeva koje je sebi zacrtao. Pratiće ga izvesne srećne okolnosti u naumljenom. Treba da se čuva neprijatelja i da ih ne potcenjuje. I dalje je poslovno vezan za neku simboliku uniforme. Naglašavaju se i putovanja ili poslovi sa strancima.

BOŠKO OBRADOVIĆ PREDSEDNIK DVERI SUDSKI SPOROVI ĆE MU DOĆI GLAVE

foto: Damir Dervišagić

- Još uvek se nalazi u godini pada. I dalje nešto trpi ili se suočava s ograničenjima. Pomagaće prijateljima i može sam da očekuje pomoć od njih. Dobar mu je period za partnerstva. Trebalo bi da se pazi sudskih sporova, kako novih tako i ranije pokrenutih. Ishodi tih sporova mu zasad nisu najpovoljniji.

(Kurir.rs / K. B. / Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track