MIHAJLOVIĆ: Razočarana sam ponašanjem Jevtića, dostupna sam za pravosudne organe
Foto: Dragana Udovičić

reagovala

MIHAJLOVIĆ: Razočarana sam ponašanjem Jevtića, dostupna sam za pravosudne organe

Politika -

Ni na koji način nisam učestvovala i nemam nikakve veze sa optužbama zbog kojih je uhapšen v. d. generalnog direktora "Infrastrukture železnice Srbije" Miroljub Jevtić, izjavila je danas potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović.

"Razočarana sam ponašanjem direktora Jevtića i svime što mu se stavlja na teret. Pozdravljam rad državnih organa u rasvetljavanju svih činjenica vezanih za ovaj slučaj. Po tome se vidi da Srbija danas nije više ista zemlja kao što je bila", navela je Mihajlovićeva u saopštenju.

"Od nadležnih pravosudnih organa očekujem da urade sve što je u skladu sa zakonom, a ja sam im dostupna u svakom trenutku", dodala je Mihajlovićeva.

Da podsetimo, Miroljub Jevtić uhapšen je zbog mita od 10.0000 evra zbog eksproprijacije zemljišta, a sa njim su uhapšeni i Dragoslav Burzanović, član Nadzornog odbora Privrednog društva "Ratko Mitrović" iz Novog Sada, i dvojica advokata iz tog grada - Zoran Stojanović i Vladislav Kostić.

Miroljub Jevtić, koji je i nekadašnji savetnik ministarke građevinarstva i saobraćaja Zorane Mihajlović je na saslušanju u policiji priznao krivično delo i rekao da je navodno deo novca davao Mihajlovićevoj na ruke.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track