Najnovije vesti

OPTUŽIVALI ME DA JE BELI PRELETAČEVIĆ MOJ PROJEKAT! Vučić otkrio NAJSTROŽU TAJNU izbora! On nam je bio NAJVEĆA MUKA!
Foto: Nebojša Mandić, Marina Lopičić

PREDsEDNIK OTVORENO O KAMPANJI iz 2016. godine

OPTUŽIVALI ME DA JE BELI PRELETAČEVIĆ MOJ PROJEKAT! Vučić otkrio NAJSTROŽU TAJNU izbora! On nam je bio NAJVEĆA MUKA!

Politika
23:07h

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, povodom sukoba Dragana Đilasa i Jova Bakića, koji su se međusobno opotuživali da rade za njega, Vučića, da "nikada ne bi uzeo ni jednog od njih".

"Pretpostavljam da sve što su rekli jedan o drugom nisu mnogo netačno govorili. Ne interesuje me ta borba među njima, ko je pravoverni opozicionar. To je tuča u okviru njihovih 10 odsto glasova", rekao je Vučić u emisiji Hit tvit.

Govoreći o njihovim međusobnim optužbama, uključujući tezu da je Beli Preletačević bio "Vučićev projekat", predsednik je rekao da je stvar stajala potpuno obrnuto:

foto: Zorana Jevtić

"Nama je muka jedino bio Beli Preletačević. Nije nam bio problem Saša Janković i da li će da dobije 15, 20 ili 25 odsto. Preletačeviću je neko perfektno vodio kampanju i mislim da je bilo nekih stručnih ljudi oko njega. Čekali smo dan da me napadne. Mi drugih problema nismo imali. To samo pokazuje koliko su neozbiljni u shvatanju politike, a njihovu svađu ne bih komentarisao", rekao je Vučić.

Ni Antonijević nije hteo da komentariŠe njihovu svađu.

Novinarka Ljiljana Smajlović je rekla da se iznenadila zašto je Đilas ušao u sukob sa Bakićem i smatra da je trebalo da ignoriše Bakića.

(Kurir.rs / Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...