Najnovije vesti

HAOS U DEMOKRATSKOJ STRANCI ZBOG PONAŠANJA LIDERA DVERI: Omladina DS napušta Savez za Srbiju zbog Boška Obradovića
Foto: Dragana Udovičić

Rasulo

HAOS U DEMOKRATSKOJ STRANCI ZBOG PONAŠANJA LIDERA DVERI: Omladina DS napušta Savez za Srbiju zbog Boška Obradovića

Politika

Nezadovoljna ponašanjem lidera Dveri Boška Obradovića, omladina DS traži da se SZS izjasni da li podržava delovanje Dveri i njihovog lidera, koje označavaju kao radikalsko

Demokratska omladina najavila je isključenje iz opozicionog Saveza za Srbiju (SZS) jer ne želi da bude u istom savezu sa Dverima!

Naime, nezadovoljna ponašanjem lidera Dveri Boška Obradovića, omladina DS traži da se SZS izjasni da li podržava delovanje Dveri i njihovog lidera, koje označavaju kao radikalsko.

Poručuju da DS ne treba da bude deo SZS. - Uprkos naporima, apelima i zahtevima da se ova situacija reši, koje smo upućivali kako liderima SZS, tako i predsedniku DS, Demokratska omladina će se zbog svega ovoga isključiti iz svih aktivnosti SZS - piše u saopštenju.

Zamenik predsednika DS Saša Paunović, s druge strane, tvrdi da je Demokratska omladina raspuštena odlukom Izvršnog odbora stranke i da ti ljudi „ne predstavljaju nikoga sem sebe samih“.

Istovremeno, poverenik Demokratske omladine Mihailo Dimitrijević ograđuje se od saopštenja koja stižu od „grupe koja se predstavlja kao Demokratska omladina“ i koju, kaže, „čine pojedinci iz samoizabranog rukovodstva koje je na stranačkim statutom propisan način raspušteno“.

Kurir.rs/ Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...