Najnovije vesti

MLADEN ŠARČEVIĆ JEDINI IZ VLADE STAO UZ KOLEGINICU: Bolje da Zorana pare troši na rukavice, nego u kafani!
Foto: Beta/Slobodan Miljević, Tanjug/Mileta Mirčetić

Odbrana

MLADEN ŠARČEVIĆ JEDINI IZ VLADE STAO UZ KOLEGINICU: Bolje da Zorana pare troši na rukavice, nego u kafani!

Politika

Od cele vlade, samo se ministar prosvete oglasio povodom otkrića Kurira da Zorana Mihajlović nosi rukavice od 30.000 dinara

Ministri u Vladi Srbije skoro da nemaju komentar na otkriće da njihova koleginica i potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović nosi rukavice „blumarin“ od 240 evra, odnosno oko 30.000 dinara, što je nečija mesečna plata.

Kurir je kontaktirao sa većinom ministara sa pitanjem da li je primereno da ministarka nosi takve detalje u zemlji gde je radnički minimalac 30.000 dinara, ali i da li time šalje određenu poruku o celoj vladi, međutim, samo je ministar obrazovanja Mladen Šarčević odgovorio. Šarčević je stao u odbranu svoje koleginice iz Nemanjine 11.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Tanjug

- Nemam komentar. Ljudi imaju pravo da izaberu gde će potrošiti novac... Niko ne pita nekog drugog zašto potroši platu na kafanu, a deca mu gladuju - kratko je poručio.

Podsetimo, Mihajlovićeva je pre nekoliko dana, 21. januara, nosila pomenute rukavice prilikom posete Velikom Gradištu, gde je prisustvovala otvaranju dva puta ukupne dužine 22 kilometra. Reč je o rukavicama luksuznog italijanskog brenda, napravljenim sto odsto od devičanske vune (vuna uzeta od prvog šišanja jagnjeta, najmekša i najfinija proizvedena vuna). Rukavice na sebi imaju loptice od krzna, a logo, veliko slovo B, napravljen je od veštačkog dijamanta.

Kurir / K. B.

Foto: Beta/Slobodan Miljević, Tanjug/Mileta Mirčetić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...