MARJANOVIĆ ODGOVORIO SZS: Isprazno i demagoško kritizerstvo Saveza za Srbiju!
Foto: SNS

konkretni rezultati

MARJANOVIĆ ODGOVORIO SZS: Isprazno i demagoško kritizerstvo Saveza za Srbiju!

Politika -

Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović odbacio je danas kao neosnovanu kritiku Nikole Jovanovića iz opozicionog Saveza za Srbiju (SZS) mera i petogodišnjeg plana za unapređenje kvaliteta vazduha u Beogradu.

"Da se opet radi o ispraznom i demagoškom kritizerstvu Saveza za Srbiju najbolje govori činjenica da nismo čuli nikakve konkretne zamerke na petogodišnji plan i 43 konkretne mere koje će grad Beograd preduzeti zajedno sa republičkim nivoom vlasti kako bi se unapredio kvalitet vazduha u Beogradu i Srbiji", naveo je Marjanović u saopštenju za javnost.

On je istakao da, "za razliku od demagoga i kleptomana iz Saveza za Srbiju kojima je državna kasa jedini smisao bavljenja politikom, politika koju je formulisao Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka jeste rešavanje problema sa kojima se građani suočavaju".

"Poručujem demagozima iz Saveza za Srbiju da baš kao što smo uspeli da smanjimo nezaposlenost u Srbiji, izgradimo stotine kilometara novih autoputeva, pokrenemo ekonomiju i povećamo prosečnu platu u Srbiji sa 300 na 500 evra, isto tako ćemo u narednim godinama intenzivno raditi na smanjenju zagađenja vazduha u interesu građana Srbije", naveo je Marjanović.

On je zaključio da su "konkretni rezultati Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke mera nesposobnosti Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Nikole Jovanovića koji su već bili na vlasti i to je ono što njima zapravo najviše smeta".

Kurir.rs

Foto SNS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track