OSNIVAČKA SKUPŠTINA SRPSKE DESNICE NA VOŽDOVCU! Miša Vacić: Okupljamo se na osnovama tradicionalizma i bratstva (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

aktivnosti usmerene ka lokalnim problemima u opštini

OSNIVAČKA SKUPŠTINA SRPSKE DESNICE NA VOŽDOVCU! Miša Vacić: Okupljamo se na osnovama tradicionalizma i bratstva (VIDEO)

Politika -

Srpska desnica je u prepunoj sali Opštine Voždovac održala izbornu skupštinu, a konstituisanju opštinskog odbora prisustvovao je i predsednik Srpske desnice Miša Vacić.

Jednoglasnom odlukom delegati su za predsednika voždovačkog odbora izabrali Novaka Despotovića, dok su potpredsednik i sekretar Dragan Ivanov i Miloje Đorđević. Takođe, odabrano je i šire rukovodstvo odbora, čiji će članovi biti Borko Stojanović, Aleksandar Rajković, Valentina Đukanović, Gordana Stevanović i Katarina Radišić.

Despotović je pozdravljajući svoje sugrađane i zahvalivši se na ukazanoj podršci istakao da se Srbija konačno okreće pravim vrednostima koje su predstavljeni u programu Srpske desnice.

„Prepuna sala govori da ste prepoznali isrenu borbu za srpsko nacionalno pitanje za koje se bori Srpska desnica sa Mišom Vacićem na čelu. Naše aktivnosti biće usmerene ka lokalnim problemima sa kojima se Voždovac suočava, briga o radnicima, porodicama sa više dece, zaštiti žena, poboljšanju saobraćajne i komunalne infrastrukture bez čega nema ni nacionalnog napretka. Vidim Voždovac kao jednu veliku porodicu kojom će Srpska Desnica uspešno učestvovati kao partner u lokalnoj vlasti“

Miloš Kilibarda, predsednik Saveta za razvoj malih i srednjih preduzeća naglasio je da Srpska Desnica u svom programu ističe da je od posebne važnosti podržati mlade preduzetnike i da će se razvojem privatnog sektora povećati stepen zaposlenosti. „Prioritetno pomoć treba omogućiti mladima koji su odlučili da ostanu u mestima svojih rođenja, i na taj način poboljšaćemo ekonomsku stabilnost svakog dela Srbije. Srpska Desnica se zalaže za subvencije kako u privredi, tako i poljoprivredi čime će se napraviti temelj za razvoj nacionalne ekonomije“.

foto: Srpska desnica

Srpska desnica ne priča laži svome narodu, nego deli njegovu sudbinu i svakodnevno se suočava sa izazovima“, rekao je Branislav Puhalo, predsednik Saveta za bezbednost Srpske desnice, pozvajući na jedinstvo svih građana Srbije, ističući da se Miša Vacić i Srpska desnica bore za očuvanje i povratak tradicionalnim vrednostima. „Borba za zdravu Srbiju je dužnost svih rodoljuba i građana Srbije“ - istakao je Puhalo. Lider Srpske desnice Miša Vacić naglasio je da je Srpska desnica partija koja želi da obezbedi bolji ekonomski standard svima koji su spremni da rade u svom interesu, interesu svojih porodica i svoje otadžbine.

foto: Srpska desnica
1 / 5 Foto: Srpska desnica

„Nije važno što se trenutno nalazimo na Voždovcu, važno je da se okupljamo na osnovama tradicionalizma i bratstva, moramo pomagati jedni druge kako bi sloga nadvladala sve one koji Srbiji ne žele dobro. Naša masovnost pri osnivanju odbora pokazuje da smo na dobrom putu da uđemo u institucije sistema i na najbolji način stanemo u zaštitu srpskih nacionalnih i porodičnih vrednosti“. Vacić je rekao da se srca svih srpskih desničara nalaze uz braću u Crnoj Gori, tamo gde se u poslednje vreme brani srpska crkva, čast i istorijska pravda. „Uz Srpsku desnicu će biti sigurni i Beograd i Niš, i Mirovica i Nikšić i Berane, svi smo jedan narod, jedna vera i jedna porodica. Slogom i radom doći ćemo uskoro do pobede i ulaska iskrenih rodoljuba u institucije vlasti“ - zaključio je predsednik Srpske desnice na Voždovcu!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track