Najnovije vesti

VLADIMIR RADOMIROVIĆ, PREDSEDNIK UNS: Junajted medija što pre da odgovori na ponudu Telekoma!
Foto: Medija Centar

javni interes

VLADIMIR RADOMIROVIĆ, PREDSEDNIK UNS: Junajted medija što pre da odgovori na ponudu Telekoma!

Politika
12:19h

Vladimir Radomirović, predsednik Udurženja novinara Srbije, poručio je da očekuje da Junajted grupa što pre odgovori na ponudu Telekoma da se omogući  besplatno emitovanje televizije N1 na svim njenim kanalima, čime bi čak 800.000 domaćinstava moglo da gleda ovu televiziju.

- Mislim da je dobro da postoji televizija koja je kritički nastrojena prema vlasti i da je potrebno da takvu televiziju gleda što više ljudi, što bi se postiglo ukoliko Telekom preko svih operatera emutuje N1. Očekujem da Junajted grupa što pre odgovori na tu ponudu da bi što više građana dobilo priliku da gleda N1 - kaže Radomirović za Kurir.

Podsetimo, generalni direktor Telekom Srbija Predrag Ćulibrk rekao je da je ovih dana na delu pokušaj "reketiranja Telekoma Srbije od strane vlasnika televizije N1".

"To potvrđuje činjenica da vlasnici N1 nude Telekomu samo jedan svoj kanal i to po ceni 0,4 evra mesečno po korisniku, što je 22 puta veća cena od prosečne cene kanala koju imamo sa Pinkom za grupu njegovih kanala! Naš odgovor vlasnicima TV N1 je sledeći - pošto tvrdite i svakodnevno ponavljate da postoji izražen javni interes da ljudi gledaju N1, mi kažemo ovo: Emitovaćemo ga za sve korisnike Telekoma i Supernove ako nam daju dozvolu da ga emitujemo besplatno i to sve dok budu trajali pregovori o celom paketu", rekao je Ćulibrk na konferenciji za novinare.

(Kurir.rs/Foto: Medija Centar)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...