TRADICIJA MINISTARSTVA SPOLJNIH POSLOVA: Rasadnik seksi cica! USNE BOJE VINA
Foto: Privatna Arhiva

NIKAD DOSTA STARLETA

TRADICIJA MINISTARSTVA SPOLJNIH POSLOVA: Rasadnik seksi cica! USNE BOJE VINA

Politika -

Već godinama, još od vremena Ivana Mrkića, bivšeg šefa diplomatije, Ministarstvo spoljnih poslova važi za rasadnik starleta. U MSP su radile glumica iz serije „Selo gori, a baba se češlja“ Nevena Ljubić Lojović i Marija Grujić, koja se proslavila obnaženim fotografijama u muškom magazinu.

foto: Privatna Arhiva

U MSP je posao dobila i Vanja Hadžović, bivša potpredsednica omladine SPS u Zemunu, poznata po obnaženim snimcima na internetu, kao i Mila Opalić, prijateljica Ivane Petrović, savetnice u Vladi i miljenice Ivice Dačića. Opalićeva je u MSP radila tek pet dana kada je poslata u Ambasadu Srbije u Stokholmu, na mesto konzula. Slađana Nikolić, koja je bila jedan od polaznika Diplomatske akademije, glumila je u spotovima folk pevača Bobana Rajovića Piromana („Usne boje vina“).

foto: Privatna Arhiva

Svakako najpoznatija državna starleta iz MSP je Dušica Jevđenović. Jevđenovićeva je imala diplomatski pasoš, hvalila se luksuznim životom, ali i zaštitom moćnika na vlasti kome je rodila dete. Javnost je za nju saznala kad je napala policajaca.

Kurir.rs/ Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track