OGLASILA SE ZORANA O UHAPŠENOM POLEDICI: Nema razloga da sumnjam u njega
Foto: Beta/Aleksandar Stanojević

reakcija

OGLASILA SE ZORANA O UHAPŠENOM POLEDICI: Nema razloga da sumnjam u njega

Politika -

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da nema nijedan razlog da poveruje da je državni sekretar Miodrag Poledica umešan u postupke u vezi sa zloupotrebama u P.D. "Infrastukture Železnice".

Mihajlović je u saopštenju navela da ministarstvo na čijem je čelu i ona lično daju punu podršku nadležnim organima u borbi protiv korupcije.

Svi zaposleni u Ministarstvu i ja u svakom trenutku stojimo na raspolaganju za pružanje svih potrebnih informacija, poručila je Mihajlović.

"S druge strane, za sada nemam nijedan razlog da poverujem da je državni sekretar Ministarstva Miodrag Poledica umešan u radnje koje mu se stavljaju na teret", navodi Mihajlović.

U nastavku predistražnog postupka u vezi sa zloupotrebama u PD "Infrastruktura železnice" a.d, danas je uhapšeno pet osoba među kojima je i državni sekretar Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture M.P, saopšteno je iz Tužilaštva za organizovani kriminal.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track