DEMOKRATE POBESNELE ZBOG GORDANE ČOMIĆ I PRETE OSVETOM: Vratila se u skupštinu, Lutovac najavio odmazdu
Ilustracija, Foto: Foto: Zorana Jevtić

haos u ds

DEMOKRATE POBESNELE ZBOG GORDANE ČOMIĆ I PRETE OSVETOM: Vratila se u skupštinu, Lutovac najavio odmazdu

Politika -

BEOGRAD - Na današnjem zasedanju Skupštin Srbije u sali se, nakon više meseci, našla i poslanica Demokratske stranke Gordana Čomić, pošto su u dvenvi red uvrštena njena dva predloga o većem učešću žena na izbornim listama. Taj potez naveo je poslanicu DS da prekine bojkot, a najavljeno je da su poslanici vladajuće koalocije spremni da glasaju za ove predloge. I sam predsednik Vučić je izjavio da će SNS to prihvatiti.

Učešće Gordane Čomić u skupštini izazvalo je međutim burne reakcije demokrata, koji traže odgovornost, a posredno najavljuju mogućnost da ona bude izbačena iz stranke.

Potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić kaže da je poslanica te stranke Gordana Čomić svesno prekršila sve odluke koje je donela DS.

Rakić je na svom Tviter nalogu napisala da DS treba da se izjasni o postupku Gordane Čomić.

Takođe, Rakić navodi da stranka treba da se izjasni i o ostalima, koji u medijima napadaju sopstvenu stranku i odluke za koje je glasalo 96 odsto članova Glavnog odbora DS.

Pristalice DS besno napadaju Gordanu Čomić na Tviteru, a gostujući na TV N1 i sam lider DS Zoran Lutovac je najavio da će stranka pozvati na odgovornost zbog svog postupka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track