Najnovije vesti

DIJETA PREDSEDNIKA JS: Ustaje u šest ujutru pa trenira! Ovako se Palma stesao i smršao 15 kila
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Probušio kašiku

DIJETA PREDSEDNIKA JS: Ustaje u šest ujutru pa trenira! Ovako se Palma stesao i smršao 15 kila

Politika

Ustajem u šest ujutru i treniram sat i petnaest minuta. Majica posle treninga treba da bude toliko mokra od znoja da, kad se iscedi, može napuniti šoljicu kafe

Lider JS Dragan Marković Palma uvek je bio korpulentan, čak nije želeo ni da otkrije šta mu je pokazivala vaga, ali je uspeo da smrša čak oko 15 kila i to za svega tri meseca!

Pitate se sigurno kako mu je to pošlo za rukom. Palma je za Kurir otkrio „tajni recept“ - mukotrpni treninzi, jelovnik bez slatkiša i gaziranih sokova, koje je ranije tamanio. I kašika je morala da se probuši - jede manje za 40 odsto.

Najpoznatiji Jagodinac tvrdi i da se na tome neće zaustaviti - zadao je sebi cilj da do svog rođendana, 2. maja, skine još pet kilograma, kada će pokazati i mišiće.

Ilustracija
Ilustracijafoto: TV Palma

- Konstatovao sam da imam višak kilograma i ponovo sam počeo aktivno da treniram boks i kik-boks. Ustajem u šest ujutru i treniram sat i petnaest minuta. Poenta je da se dobro preznojim, da majica bude u vodi, mokra. Da, kad se trening završi, može da se iscedi toliko da šoljica od kafe bude puna! To da se piju čajevi, trave ili da se drže neke narandža dijete, pa da se smaže gibanica, to ne vredi, a i ono što se skine, vrati se za deset dana. Ne sme da se izbacuje ni kašika, ni viljuška - kaže Marković.

Najteže mu je bilo da se odrekne gaziranih pića.

- Izbacio sam koka-kolu, fantu, sve slatke sokove i kolače. To više ne kupujem, čak sam i uštedeo! Nekada sam pio između tri i pet litara dnevno koka-kole, jer sam hiperaktivan, a što se više pije, više se i traži. I s ostalom hranom vodim računa, jedem manje za 40 odsto, a od hleba samo parčence - priča Marković i dodaje da se s novom kilažom oseća mnogo bolje i elastičnije i da su svi primetili da je smršao.

Voli svoje mane ZDRAVOG DA ME SEKU I SMANJUJU MI ŽELUDAC?! NIKAD!

Marković kaže da je sebe prihvatao takvog kakav jeste, a da je ishranu promenio zbog zdravlja, a ne estetike.

- Neko smanjuje želudac da bi smršao, ide zdrav u bolnicu da ga seku. Ma, to nikad ne bih! Pa ja nikad ništa nisam mazao po glavi da bi mi porasla kosa. Takvog me je bog stvorio - kaže Palma.

(Kurir.rs / S. Slamnig / Foto:Damir Dervišagić, Privatna Arhiva)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...