SERGEJ SE OGLASIO O UDESU KOJI JE SKRIVIO: Od sada vozim bajs, nije mi dobro kad pomislim šta je moglo da bude
Foto: Filip Plavčić

nije mu dobro!

SERGEJ SE OGLASIO O UDESU KOJI JE SKRIVIO: Od sada vozim bajs, nije mi dobro kad pomislim šta je moglo da bude

Politika -

Sergej Trifunović se oglasio na Tviteru povodom udesa koji je imao preksinoć, kazavši da ga je "realnost udarila" i da je shvatio da drugi trpi posledice zbog njegovog ponašanja.

- Neko vreme sam na bajsu - počinje on aludirajući da neće voziti automobil u narednom periodu, nakon 2 peha koje je napravio za kratko vreme.

- Gospodina sam ispratio do ambulante u Novim Banovcima, nema preloma, nema naprsnuća i težih povreda, i nadam se da će biti dobro, baš koliko meni nije zbog svega što se preksinoć desilo i šta je moglo da se desi - napisao je on.

Da podsetimo, lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izazvao je udes u subotu uveče na novosadskom auto-putu.

Naime, on se, krećući se u smeru ka Novom Sadu svojim automobilom marke "audi Q2" zakucao u "fijat", koji je išao ispred njega.

Na lice mesta su došli lekari Hitne pomoći, a vozač "fijata" je prevezen u zemunsku bolnicu na dijagnostiku i dalje lečenje.

Ovo, inače, nije prvi put da Trifunović pravi saobraćajne prekršaje. Pre samo 20 dana on pod dejstvom kokaina vozilom zakucao u gradski autobus na Novom Beogradu, a potom pobegao s lica mesta.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track