BOJKOTUJE SIROTINJU! Boško se relaksira na Kopaoniku u NAJSKUPLJEM HOTELU! Bistri politiku sa ležaljki pored bazena!
Foto: Zorana Jevtić, Profimedia

LIDER DVERI NA LUKSUZNOM ZIMOVANJU

BOJKOTUJE SIROTINJU! Boško se relaksira na Kopaoniku u NAJSKUPLJEM HOTELU! Bistri politiku sa ležaljki pored bazena!

Politika -

Dok kuka kako u Srbiji ništa ne valja i glumi velikog borca za prava siromašnih, Obradović uživa u spa-centru preskupog hotela na planini

Lider Dveri Boško Obradović najbliži saradnik tajkuna Dragana Đilasa i jedan od šefova SZS, uživa ovih dana u luksuznom zimovanju u jednom od najskupljih hotela na Kopaoniku.

Politika pored bazena

Dok kuka kako u našoj državi ništa ne valja i u javnosti glumi nekakvog borca za prava sirotinje, Obradović uživa u luksuznom planinskom spacentru.

To dokazuju fotografije na kojima se vidi šef Dveri kako u bademantilu ležerno ispija piće u hotelskom baru. Boško Obradović, valjda siguran da niko neće provaliti gde je i šta radi, juče je sa Kopaonika na društvenim mrežama bavio 'ozbiljnom politikom'. Sa ležaljke pored bazena ili iz nekog kafića pored ski staza šef Dveri je isprozivao Vojislava Šešelja i Nenada Čanka zato što su u nedelju uveče gostovali u emisiji 'Hit Tvit' na TV Pink!?!

Obradović se juče nije oglašavao i nije odgovarao na pozive i poruke novinara. Ostalo je tako potpuno nejasno kako je platio luksuzno zimovanje na Kopao-niku, pošto od svoje poslaničke plate to sigurno nije mogao da uradi (jedan polupansion u luks hotelu na ovoj planini trenutno košta minimum 12.000 dinara).

Dobro plaćen

Na drugoj strani, politikolog Jelena Vukoičić kaže da slike sa Kopaonika najbolje razobličuju strašnu demagogiju čelnika SZS.

- Ovo je još samo jedan u nizu primera demagoškog ponašanja lidera SZS, koji na sve načine pokušavaju da otmu vlast. S obzirom na to da nemaju ni ideje ni program, jasno je da boljitak gradana Srbije nikada nije bio pravi cilj njihove političke borbe, već su to isključivo političke i druge lične povlastice koje vlast nosi sa sobom i mogućnost da još više poboljšaju svoje već jako dobro materijalno stanje - podvlači Vukoičićeva.

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković ocenjuje da je Obradović očigledno jako dobro plaćen za ono što radi na političkoj sceni u Srbiji.

- Obradović boravkom u skupim zimovalištima pokazuje da dobija veliki novac za stalnu negativnu kampanju protiv države. Nije njemu bitna istina, niti to kako ko u Srbiji živi, već je mu je samo bitno koliko će da zaradi i kada će doći na vlast - zaključuje Stanković.

Letos sa mora prizivao nemire u Srbiji

Boško Obradović je letnji odmor prošle godine proveo u hotelu 'Palas' u Petrovcu u Crnoj Gori, odakle je svojim tvitovima prizivao nemire u Srbiji.

Obradović je u ovom hotelu napravio i skandal zbog smeštaja, jer je tražio da se iz apartmana koji se njemu svideo izbaci stariji bračni par iz Beograda!?!

Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track