ĐILAS POBESNEO JER JE GORDANA ČOMIĆ GOSTOVALA NA N1 I KOD LJUBICE GOJGIĆ: Vođa SzS ne trpi nikoga na TV sem samoga sebe!
Foto: Beta

nervoza

ĐILAS POBESNEO JER JE GORDANA ČOMIĆ GOSTOVALA NA N1 I KOD LJUBICE GOJGIĆ: Vođa SzS ne trpi nikoga na TV sem samoga sebe!

Politika -

Dragan Đilas ne prestaje da žali za vremenom kada je, uz pretnje, uređivao novine i televizije, davao otkaze novinarima, bahato mahao rukom pred novinarima... Tada, kao i danas, smetaju mu svi koji na televiziji iznesu svoje mišljenje, a ne dele njegove stavove.

Tajkun i danas nije izdržao da se ne oglasi kada je na televiziji video Gordanu Čomić, svoju dojučerašnju stranačku koleginicu i poslanicu Demokratske stranke, koja je gostovala na televizijama RTV i N1. Zasmetalo mu je što se jedan opozicionar pojavljuje na televiziji, a da to nije on.

foto: Zorana Jevtić

- Danas u 17:35 Gordana Čomić u isto vreme gost na dve televizije!!? Tako je postala jedina osoba, osim Aleksandra Vučića, kojoj je to pošlo za rukom. Čestitam gospođi Čomić, ali još više televizijama i urednicima - napisao je Đilas na Tviteru.

Novinari i urednici koje je Đilas smenjivao i ucenjivao dok je harao medijskom scenom najbolje znaju kako izgleda njegova "čestitka".

Narodna poslanica Demokratske stranke (DS) Gordana Čomić ovih dana je u centru pažnje, i to zbog odluke da ode na zasedanje Skupštine Srbije uprkos odluci partije da se bojkotuje rad parlamenta.

Funkcionerka Demokratske stranke kaže da je ta partija na sve dobrovoljno pristala ulažući politički identitet u SZS.

Nije nepoznato to da Đilas ne trpi bilo kakvo mišljenje sem svojeg, pa sa gostovanjem Gordane Čomić na dve televizije nikako ne može da se pomiri.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track