DARKO MLADIĆ O TOME KO STOJI IZA LAŽI O SMRTI Naučio sam da sve što se oko Ratka dešava nije slučajnost!
Foto: TV Prva printscreen

Pokušaj opstrukcije

DARKO MLADIĆ O TOME KO STOJI IZA LAŽI O SMRTI Naučio sam da sve što se oko Ratka dešava nije slučajnost!

Politika -

BEOGRAD - Darko Mladić, sin generala VRS i haškog optuženika Ratka Mladića, jutros je uživo u jutarnjem programu izrazio sumnje i pretpostavke ko bi mogao da stoji iza lažne vesti o smrti njegovog oca Ratka i koja je pozadina ovih laži koje su juče prostrujale regionom i uznemirile ne samo njegovu porodicu nego i brojne prijatelje.

- Moguće da je ovo lažna vest koja ima neku sasvim drugu svrhu, ali ja to ne bih komentarisao jer ja moram ovo da gledam iz ugla odbrane. Neko je možda pokušao da napravi neku opstrukciju... Njegovo zdravlje se komplikuje a tamošnji lekari nam ne dostavljaju ključnu dokumentaciju već samo neku beznačajnu, a o Ratkovom zdravstvenom stanju saznajemo samo usmeno i to lično od njega... Moguće da je ovo pokušaj opstrukcije ili njegovog lečenja ili žalbenog postupka koji je u toku - pojasnio je Darko svoje sumnje dodajući da ih u martu čeka usmena rasprava u Hagu.

foto: TV Prva printscreen

- Nisam ekspert za medije ali naučio sam da sve što se oko Ratka dešava nije slučajnost! Nije ovo neki novinar slučajno uradio - dodao je Darko.

Na pitanje kako je ovako ružna vest juče primljena u njegovoj kući, Darko kaže da je odmah posumnjao jer se samo 15 minuta pre toga čuo sa ocem, a pride i haški protokol je drugačiji pa bi bilo nemoguće da se tako nešto desi a da on za to ne zna.

- Bio sam prikovan za telefon, bilo je emotivnih izliva njegovih prijatelja, a ja sam svima vikao "živ je, živ je, ne izjavljujte mi saučešće", a kad me ponovo pozvao majci je u šali rekao "živ sam, majke mi"... Nije se on preterano zbog toga uzbudio - ispričao je Darko Mladić.

(Kurir.rs/TV Prva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track