SVAĐA U POKRETU 1 OD 5 MILIONA ZBOG MOBILNOG! Tea Vukadin: Đilas je kupio telefon Jeleni Anasonović
Foto: Beta / Dragan Gojić, Beta / Luka Filipović, Profimedia

haos

SVAĐA U POKRETU 1 OD 5 MILIONA ZBOG MOBILNOG! Tea Vukadin: Đilas je kupio telefon Jeleni Anasonović

Politika -

Cirkus Bivša liderka studentskih protesta optužila kolegu Srđana Markovića za krađu uređaja i slu~aj prijavila policiji

Studentkinja i bivša predstavnica pokreta „1 od 5 miliona“ Jelena Anasonović optužila je svog kolegu Srđana Markovića, poznatog po pokušaju upada u Predsedništvo Srbije tokom protesta, za krađu mobilnog telefona!

Naime, Anasonovićeva je u decembru prošle godine prijavila „otuđenje mobilnog telefona marke ‘galaksi J7 2017’ od strane Srđana Markovića“. Kako saznajemo, ona je u policiji ispričala da je odlučila da podnese krivičnu prijavu jer joj Marković, uprkos tome što je prijavila policiji krađu, nije vratio telefon u vrednosti od oko 28.000 dinara.

Prema njenim rečima, kako piše u službenoj belešci u koju je Kurir imao uvid, telefon koji joj je poklonila majka privremeno je pozajmila Markoviću, jer nije imao sredstava za kupovinu novog. Navela je da je on telefon razbio i uporno odbijao da plati popravku ekrana, te je odlučila da zbog toga preduzme odgovarajuće mere.

S druge strane, Tea Vukadin, takođe iz udruženja „1 od 5 miliona“, rekla je za portal Espreso da je došla do telefona i ostavila ga u policijskoj stanici Zvezdara.

Istakla je da je pokret „1 od 5 miliona“ o svom trošku popravio polomljeni ekran na telefonu.

- Došla sam da predam telefon Jelene Anasonović koji joj je Đilas kupio. Nisam sigurna da je to taj, ali valjda je sentimentalno vezana, pošto po njenim poslednjim nastupima samo to možemo da zaključimo.

Jelena je neosnovano tužila jednog člana organizacije za krađu telefona. Ja sam pozvana kao svedok da dam izjavu - navela je Vukadinova i podsetila da „postoje dokazi da telefon nije ukraden, već ga je Jelena svojevoljno ostavila kod jednog člana pokreta, kao što postoje dokazi da je popravljen i dostavljen u policijsku stanicu“.

(Kurir.rs / K. V. / Foto: Beta / Dragan Gojić, Beta / Luka Filipović, Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track