Najnovije vesti

SKANDAL! SERGEJ OPET VREĐA: Poslanicu Tatjanu Macuru uporedio sa prostitutkama kod Plavog mosta
Ilustracija, Foto: Dragan Kadić

sramno

SKANDAL! SERGEJ OPET VREĐA: Poslanicu Tatjanu Macuru uporedio sa prostitutkama kod Plavog mosta

Politika

Glumac i predstavnik PSG-a Sergej Trifunovič, izrazio je svoje nezadovoljstvo i zabrinutost povodom nove koalicije koja je oformljena na srpskoj političkoj sceni, ali to je uradio kroz uvrede upućene narodnoj poslanici Tatjani Macuri. 

Komentarišući savez u koji su ušli Macura i Nenad Čanak , koji se do juče , blago rečeno, nisu podnosili, Sergej je napisao da je takav postupak vodi pravo do Plavog mosta, odnosno do mesta gde se okupljaju najjeftinije beogradske prostitutke. 

On je rekao da je to prava slika i prilika srpske političke scene u Srbiji, ali komentari na njegov tvit su uglavnom negativni. Tviteraši mahom izražavaju nezadovoljstvo i neiznenađenost kod korisnika Sergejevim prostaklukom.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Nebojša Mandić

Podsetimo, Stranka moderne Srbije, čija je kopredsednica Tatjana Macura, narodna poslanica, Građanski demokratski forum, Slobodno Pančevo i Vojvođanski Front ( Liga socijaldemokrata Vojvodine, čiji je lider Nenad Čanak, Vojvođanska partija, Demokratski savez Hrvata u Vojvodini, Liberalno demokratski pokret Vojvodine, Zajedno za Vojvodinu, Crnogorska partija, Rumunska partija, Forum V21), sastali su se u Kragujevcu i razgovarali o evropskom putu Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...