ĐURIĆ: Okruženje Boška Obradovića vređanjem predsednikove porodice prevršilo svaku meru
Foto: Beta/Slobodan Miljević

reakcije

ĐURIĆ: Okruženje Boška Obradovića vređanjem predsednikove porodice prevršilo svaku meru

Politika -

Okruženje Boška Obradovića je prevršilo svaku meru, jer je na najodvratniji način uvredilo porodicu predsednika Aleksandra Vučića, kaže potpredsednik SNS Marko Đurić.

"Sramota me je da citiram gnusnu poruku koja je osvanula na profilu izvesnog Sibina Vukadinovića, ali to je vid komunikacije kakav u Srbiji i među Srbima nikada nije postojao, jer porodica je svakom normalnom čoveku svetinja", naveo je Djurić u saopštenju povodom uvreda na račun ćerke predsednika Vučića, koje je na tviteru objavio Vukadinović.

Đurić je upitao šta je ćerka predsednika Vučića skrivila da bi je vređali bolesnici koji se fotografišu sa oružjem na društvenim mrežama, kao i kada će društvo prestati da u ime slobode govora toleriše ovakve stvari?

"Bagra okupljena oko Boška Obradovića prevršila je svaku meru na najodvratniji način uvredivši porodicu predsednika Aleksandra Vučića", naveo je Đurić.

Apelovao je na nadležne državne organe da utvrde ko je "ovaj monstrum", i da ga adekvatno zbrinu.

Đurić kaže da je očigledno reč o poremećenoj osobi, koja uz to pozira sa oružjem, i predstavlja sasvim jasnu pretnju za društvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track