Najnovije vesti

STEFANOVIĆ: O monstrumima koji mogu izgovarati ovakve stvari o deci ne vredi govoriti
Foto: Marina Lopičić

STEFANOVIĆ: O monstrumima koji mogu izgovarati ovakve stvari o deci ne vredi govoriti

Politika

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je danas, povodom "gnusnih komentara" saradnika lidera Dveri Boška Obradovića Sibina Vukadinovića o kćerki predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "o monstrumima koji mogu izgovarati ovakve stvari o deci, ne vredi ni govoriti, jer svojim postupcima sami govore više o sebi, nego što bi i ispisani tomovi mogli da kažu.

"To dovoljno govori i o njihovoj viziji Srbije i kako bi naša zemlja trebalo da izgleda kada bi se oni nekim slučajem našli na vlasti.

Tražim od svih aktera na političkoj sceni da prekinu da se iživljavaju nad decom Aleksandra Vučića i nad svom ostalom decom. Svoju veliku muškost i hrabrost neka pokazuju na drugom mestu, neka ostave decu na miru", rekao je Stefanović za Tanjug.

On je istakao da su srećom vrednosti za koje se zalažu Aleksandar Vučić i većinska Srbija pomogle da se u zemlji izgradi društvo u kojem se ovakve stvari nikada neće tolerisati i u kojem će svako dete imati zaštitu i bezbedost.

Kurir.rs/Tanjug

Foto Marina Lopičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja