NELA KUBUROVIĆ: Stidite se svojih sramnih i odvratnih reči i postupaka!
Foto: Tanjug/ Arhiva/ Sava Radovanović

zlo

NELA KUBUROVIĆ: Stidite se svojih sramnih i odvratnih reči i postupaka!

Politika -

BEOGRAD - Monstruozne poruke pripadnika Obradovićevog, Đlasovog i Jeremićevog klana govore samo kolika mržnja i zlo dolazi iz njihovih kriminalnih i bolesnih umova, izjavila je članica Predsedništva SNS Nela Kuburović.

"Poziv na silovnje maloletne devojčice, bez obzira čija je to ćerka, nije samo za osudu svih normalnih ljudi, nego alarm nadležnim institucijama da se radi o vrlo opasnom i bolesnom coveku", rekla je Kuborović za Tanjug povodom uvreda na račun Vučićeve ćerke koje je na tviteru objavio Sibin Vukadinović.

Kuburović kaže da je ovo još samo jedan u nizu skandaloznih i opasnih pretnji koje se upućuju predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj najbližoj porodici od onih koji, kako navodi, svakim danom sve više pokazuju za kakvu Srbiju se zalažu - kriminala, silovatelja i mrznje.

"A poruka takvima je samo jedna: stidite se! Stidite se svojih sramnih i odvratnih reči i postupaka, jer ne postoji opravdanje ili izgovor za reči koje su danas napisane", navela je Kuburović.

Poručila je da građani Srbije dobro vide ko je šta u njihovoj drzavi, ko se bori za normalan zivot i bolju budućnost naše dece, i ko neće dozvoliti da Srbiju ponovo okupiraju politički fašisti i tajkuni.

Kurir.rs/Tanjug

Foto Tanjug/ Arhiva/ Sava Radovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track