MILENA IVANOVIĆ ZA KURIR: Od DANAS sam ČLAN SNS! Verujem u Vučićevu politiku i borbu, Oliver bi me podržao!
Foto: Facebook/Milena Ivanović

od danas zvanično član

MILENA IVANOVIĆ ZA KURIR: Od DANAS sam ČLAN SNS! Verujem u Vučićevu politiku i borbu, Oliver bi me podržao!

Politika -

Milena Ivanović, supruga pokojnog Olivera Ivanovića, lidera inicijative "Sloboda demokratija pravda", učlanila se u Srpsku naprednu stranku.

O ovome je, kaže za Kurir, dugo razmišljala i konačno presekla, a loše komentare koji su se odmah pojavili je očekivala i na njih neće reagovati. - Na loše komentare sam davno oguglala i nisu me slomili. Znam da će oni krenuti, ali sam odlučila da vodim život onako kako sama želim i kako meni odgovara. Posle dužeg vremena, donela sam odluku da postanem član SNS i da predsedniku Aleksandru Vučiću pružim podršku u njegovoj politici i borbi - kaže Ivanovićeva.

Posebno su je, dodaje, na tu odluku naveli sve učestaliji napadi na Vučića i na njegov rad, ali i na porodicu.

- Daću svoj maksimum, verujem u njegovu politiku i njegovu borbu. Aktivno ću učestvovati u stranci i u kamapanji - kaže Ivanovićeva.

Na pitanje kako bi pokojni Oliver na ovo reagovao, ona odgovara:

- Oliver je verovao u mene, video me je i kao nekoga ko može potencijalno da se bavi politkom. Pričali smo o tome u više navrata dok je bio živ. On bi podržao svaku moju odluku, ali pošto nije tu, ja moram da odlučujem sama - kaže Ivanovićeva.

Kada je reč o potencijalnim političkim funkcijama u budućnosti, o poslaničkim mestima, na primer, ona kaže da je sve moguće.

- Sve ću dogovarati sa Aleksandrom Vučićem, ali sve u skladu sa time kako se ja budem pokazala. Ako se budem pokazala kao vredna i kvalitetna, sve je moguće - zaključuje Ivanovićeva.

Vest o članstvu podelila je na Fejsbuku, a isto je uradio i direktor za KiM Marko Đurić.

Kurir.rs/S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track