VLADIMIR ĐUKANOVIĆ O ĐILASOVOM LICEMERJU: Zinula mu zadnjica za pare, pa bojkot ne važi za Šabac i Paraćin!
Foto: Marina Lopičić, Nebojša Mandić

Zapušio im usta

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ O ĐILASOVOM LICEMERJU: Zinula mu zadnjica za pare, pa bojkot ne važi za Šabac i Paraćin!

Politika -

"Znači, Đilas je svima zabranio u drugim lokalnim sredinama da izađu na izbore, bez obzira što bi možda neko od njih ostvario solidan rezultat, ali u Šapcu i Paraćinu je u redu da se izađe, jer tamo je zadnjica zinula da se nastavi sa arčenjem para, poručio poslanik SNS" - piše Đukanović.

Vladimir Đukanović, poslanik Srpske napredne stranke, smatra da odluke i ponašanje Dragana Đilasa i njegovog Saveza za Srbiju povodom predstojećih izbora pokazuju da je reč o "odvratnoj ekipi najprimitivnijih interesdžija".

- Koliki je čemer pojedinih ljudi sa naše političke scene i njihovih plaćenih novinara i analitičara, najbolje oslikavaju primeri lokalnih izbora u Šapcu i Paraćinu. Znači, Đilas je svima zabranio u drugim lokalnim sredinama da izađu na izbore, bez obzira što bi možda neko od njih ostvario solidan rezultat, ali u Šapcu i Paraćinu je u redu da se izađe, jer tamo je zadnjica zinula da se nastavi sa arčenjem para i da se tamošnje vedete eventualno pokušaju da izvuku od sve evidentnijeg krivičnog gonjenja. Ovakvi potezi su odlika primitivnih šibicara, a još gori od njih su oni što idu po televizijama i za tanjir pasulja opravdavaju to šibicaranje. Čak ni bojkot nisu sposobni da ljudski sprovedu. Užas kakva odvratna ekipa najprimitivnijih interesdžija - napisao je Đukanović na svoj Fejsbuku.

Kurir.rs/ Foto: Marina Lopičić, Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track