SRPSKA DESNICA IZABRALA RUKOVODSTVO NA JUGU: Osnivačka skupština Opštinskog odbora u Merošini
Foto: Srpska desnica

Miša Vacić se obratio članovima

SRPSKA DESNICA IZABRALA RUKOVODSTVO NA JUGU: Osnivačka skupština Opštinskog odbora u Merošini

Politika -

Srpska Desnica održala je danas osnivačku skupštinu Opštinskog odbora u Merošini. Sastanku su prisustvovali predsednik Srpske Desnice Miša Vacić, članovi Glavnog odbora i veliki broj simpatizera sa teritorije opštine Merošine. Za predsednika OO jednoglasno je izabran Goran Mikić, njegov zamenik biće Dragan Veljković a za sekretara izglasana je Marija Mikić.

Okupljenima se obratio izabrani predsednik koji nije krio zadovoljstvo zbog posete predsednika Srpske Desnice Miše Vacića i svog imenovanja, obećavši tom prilikom da će opravdati poverenje i vrha stranke ali i svih ljudi koji su se na lokalu pridružili ovoj partiji, i naravno svih gradjana opštine Merošina ukoliko posle predstojećih izboria SD bude učestvovala u izvršnoj vlasti.

foto: Srpska desnica

Program stranke predstavio je sam predsednik Miša Vacić govoreći da je SD najbitnije da se pokrene srpsko selo, spasi od gasenja i migracija u gradove, seljak pomogne na više načina jer stabilna poljoprivreda znači stabilnu Srbiju. SD podrzva seljake, obične ljude, ali i porodicu.

1 / 11 Foto: Srpska desnica

Zdrava porodica, sa mnogo dece, znači prosperitet na svakom polju. SD će učiniti sve za bolji život svakog gradjana, i vrlo je bitno da svoje predstavnike i one koji podržavaju njihovu politiku ima u svakoj opštini i u svakom mestu u Srbiji.

Zasto bi Merošina bila izuzetak, zaključio je predsednik čime je zatvorena sednica osnivačke skupštine uz gromoglasan aplauz prisutnih.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track