Najnovije vesti

SNS ŠABAC: Zelenović odlukom da izađe na lokalne izbore potvrdio da mu je bitna samo vlast
Foto: Zorana Jevtić

saopštenje

SNS ŠABAC: Zelenović odlukom da izađe na lokalne izbore potvrdio da mu je bitna samo vlast

Politika

- Odlukom da izađe na lokalne izbore, a da bojkotuje parlamentarne, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović još jednom je pokazao da "nema ni srama ni obraza", a da mu je jedino bitno da se na bilo koji način "dočepa vlasti", saopštio je Gradski odbor SNS Šapca.

Šabačkin naprednjaci ocenjuju da je Zelenović time što će Zajedno za Srbiju izaći na izbore potvrdio da ga ne zanimaju građani niti njihov život i standard, već isključivo sopstveno bogaćenje preko gradskog budžeta.

"To se i dokazalo time što je zbog njega gradska kasa ostala kratka za pet miliona evra i to samo za jednu godinu", napominje SNS Šapca.

Oni kažu da ostaje nejasno kako će se Zelenović opravdati pred svojim šefovima Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem i Dušanom Petrovićem, jer se oglušio o njihovu politiku bojkota, a mesecima je glumio da je uz njih.

"Izlaskom na lokalne izbore Zelenović je pokazao da misli da je narod naivan i da i građane može da prevari kao što je ove svoje političke kompanjone. Međutim, u tome se grdno prevario on, jer ljudi nisu naivni i slepi i prozreli su njihovu podmetačinu", ukazuje SNS i dodaje da bi Zelenović da dođe na vlast, narod izdao još i gore nego što je svoje političke ortake.

"Narod se sada pita kako će mu Đilas oprostiti ovu izdaju, ali u njihovom svetu ne figuriraju moral i humane vrednosti, nego važe drugi kriterijumi: demonstracija sile i lopovluka, a držanje reči i čist obraz su za njih samo termini, a ne principi. Tako će se oni ponovo izmiriti jer za cilj da vladaju i da se bogate apsolutno ne biraju sredstva, što i dokazuje Đilasovih 619 miliona evra s kojima je napunio džepove dok je bio na vlasti", ocenjuju šabački naprednjaci.

Oni navode da Zelenović ne preza ni od čega, "pa ni da se služi lažima i da plaši građane izvesnim Milanom Ostojićem Sandokanom, za kog tvrdi da će preuzeti grad, kad Srpska napredna stranka pobedi na izborima".

Jedino što namerno zaboravlja činjenicu da je upravo on, kako kažu, samo dva dana posle tih tvrdnji, zaposlio Sandokanovog brata i to u preduzeću Slobodna zona, čiji je osnivač Grad.

"Narod će se odlučiti za prosperitet Srbije i još bolji život za građane koji omogućava Aleksandar Vučić i politika Srpske napredne stranke ceneći poštenje i predan rad. Upravo to nužno dovodi do rezultata - boljeg života, većih plata i penzija, više puteva, renoviranih škola, bolnica, domova zdravlja, vrtića", zaključuje se u saopštenju SNS Šapca.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...