Najnovije vesti

DANAS SE RASPAO SZS. LJUDSKI SE NISU NI SASTALI, A VEĆ SU SE UNEREDILI: Đukanović o odluci Zelenovića da ide na izbore
Foto: Marina Lopičić

krah

DANAS SE RASPAO SZS. LJUDSKI SE NISU NI SASTALI, A VEĆ SU SE UNEREDILI: Đukanović o odluci Zelenovića da ide na izbore

Politika

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović kaže da je članovi SZS nisu čestito ni sastali, a da su se već rastali. Đukanović navodi da je gradonačelnik Šapca Nebojše Zelenovića ništa drugo do pulen Dušana Petrovića, nekadašnjeg ministra iz Demokratske stranke.

- Danas se raspao i Savez za Srbiju. Ljudski se nisu ni sastali, a već su se uneredili - navodi Đukanović, koji je reagovao na odluku Zelenovića da ipak izađe na izbore, iako je pre samo nekoliko meseci tvrdio da je bojkot pravo rešenje.

- Bravo Zelenoviću! Zapravo, bravo Dušane Petroviću, jer Zelenović se u Šapcu pita kao i Žika Obretković. Кako god, zadnjica je rekla svoje. Zaboravila su se zaklinjanja u bojkot, jer bi zadnjica mogla u ćuzi da završi. Reč ovih DuPe (Dušan Petrović) pulena, kao i njegova, čvrsta je i pouzdana kao jogurt na suncu. Taman se danas tako raspao i Savez za Srbiju. Ljudski se nisu ni sastali, a već su se uneredili. Što bi pokojni Bata Trlaja rekao- "Mala bara puna krokodila". Nego, umiva li se Vuk Jeremić od sopstvenih i koalicionih fekalija posle Zelenovićeve izjave? Čovek je apsolutni antitalenat za politiku - napisao je Đukanović.

(Kurir.rs)ž

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...