STEFANOVIĆ O SKANDALOZNOJ IZJAVI MLAĐANA ĐORĐEVIĆA: Pustili CG i KiM, sada prodaju jeftinu demagogiju
Foto: BETAPHOTO/ARMI/ZM

neće prikriti pljačku narodnog novca

STEFANOVIĆ O SKANDALOZNOJ IZJAVI MLAĐANA ĐORĐEVIĆA: Pustili CG i KiM, sada prodaju jeftinu demagogiju

Politika -

BEOGRAD - Nebojša Stefanović, član Predsedništva SNS, kritikovao je Mlađana Đorđevića zbog izjave da je na čelu Srbije "izdajnik koji je spreman da proda crkvu, Kosovo, Cetinje, Banja Luku i Beograd" i poručuje da nijedna lažno patriotska izjava nikada neće prikriti pljačku narodnog novca.

"Skandalozna je izjava Mlađana Đorđevića, saborca Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića i u najkraćem je čisto licemerje", izjavio je Stefanović, a navodi se u saopštenju koje je dostavljeno medijima. Reč je, kako kaže, o licemerju ljudi koji su dok su bili na vlasti "pustili niz vodu" i Crnu Goru i Kosovo i Metohiju, a i danas im se patriotizam svodi na tvitovanje o Srbiji i srpstvu iz Njujorka, spa centara i evropskih metropola. Stefanović kaže da je upravo njih u vreme dok su imali priliku da odlučuju najmanje bilo briga za naš narod i na Kosovu i Metohiji i u Crnoj Gori, a umesto što su državni novac u to vreme trpali u svoje džepove mogli su, kaže, da ga iskoriste da obnove neku kuću Srbima na Kosovu i Metohiji.

"Toga se nisu setili, ali jeste Aleksandar Vučić. On je taj koji je ljudima pružio bolje uslove za život, obišao svako selo gde žive Srbi na Kosovu i Metohiji. Njegova odgovorna, državnička politika usmerena isključivo na dobrobit naroda, obnovila je Srbiju koju su Dragan Đilas, Mlađan Đorđević, Boris Tadić i Vuk Jeremić ostavili opljačkanu i ekonomski razorenu u periodu od 2004. do 2012. godine", naveo je Stefanović.

Zato su, dodaje, gospoda iz samozvanog Saveza za Srbiju najmanje pozvana da govore o dobrobiti našeg naroda u južnoj srpskoj pokrajini, a "fotografisanje ispred srpskih crkava i manastira i po koji epski citat neće učiniti da narod zaboravi paljenje naših svetinja na Kosovu i Metohiji, masovno priznavanje lažne države Kosovo širom sveta i nebrigu za naš narod koji živi na Kosovu i Metohiji".

Stefanović zaključuje da nijedna lažno patriotska izjava nikada neće prikriti pljačku narodnog novca i njihovo lično bogatstvo koje su stekli uzimajući od istog naroda, kojem sada ponovo pokušavaju da prodaju jeftinu demagogiju.

(Kurir.rs / Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja