GOJKOVIĆ, LONČAR, MARTINOVIĆ I VESIĆ DALI POTPIS: Istaknuti funkcioneri i javne ličnosti dale svoju podršku listi SNS
Foto: Nemanja Nikolić

IZBORI 26. APRILA

GOJKOVIĆ, LONČAR, MARTINOVIĆ I VESIĆ DALI POTPIS: Istaknuti funkcioneri i javne ličnosti dale svoju podršku listi SNS

Politika -

Pošto je predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao parlamentarne, a predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković lokalne izbore, građani širom Srbije pohrlile su da daju svoj potpis listama Aleksandar Vučić - Za našu decu. Svoj potpis su takođe dali i brojni istaknuti članovi Srpske napredne stranke, državni funkcioneri i javne ličnosti.

foto: Kurir
foto: Kurir

Potpis su danas dali i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković, šef poslaničke grupe SNS u Narodnoj skupštini Aleksandar Martinović i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar finansija Siniša Mali.

Rezultati Vlade Republike Srbije, lični rezultati predsednika i snaga SNS dovoljan su razlog, prema rečima Gojković, da građani dođu i podrže listu.

foto: Kurir

"Znajući da samo ova koaliciona lista, koju predvodi Aleksandar Vučić, daje šansu za bolju budućnost naše države. Veliko mi je zadovoljstvo što prisustvujem ovako velikom odzivu građana opštine Savski Venac, da lično svojim potpisom daju podršku. Izbori će biti zaista naporni i očekujemo jednu borbu između političkih ideja i programa, a i različitih kandidata. Ubeđena sam da će građani na kraju glasati za nekog ko je za političku i ekonomsku stabilnost, a to je stranka Aleksandra Vučića SNS", kazala je tim povodom Gojković.

foto: Kurir

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je takođe iskazao podršku i rekao da je ovo veliki dan i za Srbiju i za opštinu Savski Venac.

"Pokazali smo da možemo da uradimo neke stvari, koje drugi nisu mogli da urade. Pokazali smo ljudima da možemo da uradimo ono što obećamo i još više. Građani su to prepoznali. Nastavićemo sa trendom povećanja plata i zaposlenosti", rekao je ministar zdravlja.

foto: Kurir

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić dao je potpisao je danas podršku listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu" i poručio da će 26. aprila u rukama građana Srbije biti odluka kako će se naša zemlja dalje razvijati.

1 / 6 Foto: Kurir

Podšku su dali i popularni muzičar Oliver Mandić i glumac Svetislav Goncić.

1 / 10 Foto: Nemanja Nikolić

U Novom Sadu je takođe počelo prikupljanje potpisa podrške za izborne liste SNSa na predstojećim izborima. Veliki broj građana okupio se na više lokacija u gradu kako bi dali podršku politici koju sprovodi predsednik Aleksandar Vučić i SNS.

foto: Kurir
foto: Kurir

Podršku izbornoj listi SNS u Staroj Pazovi dao je i ministar Zoran Đorđević.

1 / 3 Foto: Kurir
foto: Kurir

Pristalice SNS potpisivale su liste i u brojnim beogradskim opštinama, između ostalih u Savskom Vencu, Voždovcu, Mladenovcu...

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track