SIN MILORADA MIRČIĆA IŠAMARAO KONOBARA: Vlasnik kafane došao i prebio ga! Povileneo jer mu je KELNER ODNEO ČAŠE!
Protiv njegovog sina, koji je izazvao incident, biće podneta prekršajna prijava... Milorad Mirčić, Foto: Instagram, Marina Lopičić

opšti Haos

SIN MILORADA MIRČIĆA IŠAMARAO KONOBARA: Vlasnik kafane došao i prebio ga! Povileneo jer mu je KELNER ODNEO ČAŠE!

Politika -

Skandal - Aleksandar Mirčić je zbog sklanjanja čaša nakon plaćenog računa i rasprave s devojkom pred svima udario konobara, tvrdi vlasnik restorana

Sin poslanika i visokog funkcionera Srpske radikalne stranke Milorada Mirčića Aleksandar Mirčić (31) izazvao je incident kad je u subotu uveče, naočigled gostiju novosadskog restorana „Atina“, udario šamar konobaru, koji je i sin vlasnika tog objekta. Mirčić junior je zatim i sam dobio batine od vlasnika Mila Ražnatovića, koga je sin pozvao u pomoć.

Kako Kurir nezvanično saznaje u policiji, Aleksandar Mirčić bio je „izrevoltiran zbog sklanjanja praznih čaša“, pa je zato ošamario konobara. Potvrđeno je da je i sam nešto kasnije zadobio udarce od Ražnatovića.

Provera

- Protiv Aleksandra Mirčića biće podneta prekršajna prijava, a tužilaštvo će proceniti na osnovu pregleda kamera, medicinske dokumentacije i izjava svedoka da li će goniti i vlasnika kafane i njegovog sina i da li će oni odgovarati za krivično delo nasilničko ponašanje - navodi izvor blizak istrazi.

Prema navodima svedoka, vlasnik kafane, navodno je, kako bi odbranio napadnutog radnika, udario Mirčića čelom u nos, a na lice mesta odmah je izašla policija.

Sve zbog devojke?!

Vlasnik kafane Milo Ražnatović za Kurir je istakao da je Mirčić imao raspravu s devojkom i zbog toga bio vidno nervozan, ali da nije bio pijan i da je udario konobara jer je sklonio prazne čaše iako je račun već bio plaćen, a njih dvoje se spremali da odu iz restorana.

- Momak je bio izrevoltiran što mu je prazna čaša sklonjena. Oni su platili račun, on nije bio pored stola, ali kada je video da je sklonjena čaša, iz revolta je mom sinu udario šamar. Sin me je pozvao i rekao da ne zna šta da radi. Došao sam da razgovaram sa momkom, on je bio drčan i došlo je do konflikta. Tu nije bilo udaranja, rekao sam mu da izađe napolje. Pokupio sam sina i odveo ga kući - naveo je Ražnatović i dodao da je Mirčićeva devojka tu glavni problem.

- To što je udario mog sina, to je sve bilo spektakularno pred njom. Ona ga nije smirivala - tvrdi Ražnatović, koji je priznao da je došlo do guranja, ali da „nije bilo nasilja“.

- Pokušao sam da razgovaram s njim, ali nije bio za razgovor, bio je drzak. Moja reakcija je bila: „Izađi napolje, završio si ovde!“ On je izašao, a za njim i devojka. Sve vreme je vređao - naveo je Ražnatović.

Milorad Mirčić

NE ZNAM O ČEMU JE REČ, MOJ SIN JE DOBRO

Visoki funkcioner SRS i narodni poslanik Milorad Mirčić za naš list nije želeo da objasni da li je njegov sin učestvovao u incidentu i otkrije šta se tačno dogodilo u novosadskoj kafani „Atina“.

- Prvi put čujem to. Nas dvojica smo malopre pili kafu. Nemam pojma o čemu je reč. On je dobro, nismo o tome pričali - naveo je Mirčić za beogradske medije.

Kurir.rs/ Kristina Vasković Foto: Instagram, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track