Najnovije vesti

UGLJANINOV POTRČKO PROVOCIRAO: Ne uvodi policijski čas! - Vučić ga ZALEDIO: Skinuću ti taj cinični osmeh sa lica!
Foto: Tanjug/Rade Prelić, Printscreen/ Youtube

EKSKLUZIVNO! ŠKRIJELJ tražio da se ne šalju vojska i policija

UGLJANINOV POTRČKO PROVOCIRAO: Ne uvodi policijski čas! - Vučić ga ZALEDIO: Skinuću ti taj cinični osmeh sa lica!

Politika
19:29h

U Palati Srbija održan je sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima političkih stranaka, na kome se raspravljalo o odlaganju izbora ranije zakazanih za 26. april. 

Sastanku, koji je protekao u konstruktivnom duhu, u skladu sa aktuelnom situacijom, su prisustvovali predstavnici više politčkih stranaka, ali je na žalost ovaj skup poslužio predstavnicima SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina da ponovo provociraju državne organe i vređaju državu čiji su građani.  

Kako zanaje Kurir, generalni sekretar Ugljaninove partije Ahmedin Škrijelj je predsedniku Vučići rekao da "ne sme da šalje vojsku i policiju u Sandžak jer ih tamo narod neće, i da ne sme da uvodi tamo policijski čas".

Predsednik Srbije mu je na ove skandalozne zahteve odgovorio da Vojska Srbije služi za čuvanje objekata, i da je svuda na teritoriji Srbije sa zadatkom da pomogne svim građanima, i Bošnjacima jednako koliko i Srbima. 

Šrkrijelj se međutim, kako saznajemo, svo vreme na ovo cinično smejao i dobacivao, da bi mu Vučić na kraju zapušio usta. 

- Molim Vas i savetujem vam da ne radite nista protiv državnih organa Srbije. U protivnom, garantujem Vam da ću vam skinuti taj cinični osmeh s lica, poručio je Vučić Ugljaninovom potrčku. 

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...