Najnovije vesti

VUČIĆ O NAPADIMA NA KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Darija ne dozvoljava da bude politički zloupotrebljena
Foto: printscreen RTS

"KRIVA" JER GOVORI ISTINU

VUČIĆ O NAPADIMA NA KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Darija ne dozvoljava da bude politički zloupotrebljena

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je doktorka Darija Kisić Tepavčević meta napada zato što govori istinu i ne želi da bude politički zloupotrebljena.

Vučić je sinoć, upitan da prokomentariše uvrede preko društvenih mreža koje trpi doktorka Dariji Kisić Tepavčević, rekao da je sa njom dva puta razgovorao, da ona stoički podnosi napade, te da ti napadi na stručnjake govore više o onima koji ih izgovaraju.

"Slušao sam uvrede i na račun Gorana Stevanovića, koji 18 sati dnevno provodi na Infektivnoj klinici, može da bude zaražen u svakom trenutku, bori se za ljudske živote", rekao je Vučić.

On je naveo da su srpski stručnjaci ozbiljni, odgovorni ljudi, koji neće odustati od svog posla i neće promeniti mišljenje.

"Darija im je kriva jer je govorila istinu i nije htela da bude politički zloupotrebljena, samo zato, inače je bila heroj dana. Čim nije htela da pristane na ulogu lažnog heroja, onda je postala prokazana i meta napada, ali to govori o ljudima koji je napadaju, a ne o njoj", rekao je Vučić.

On je dodao da je ponosan na sve doktore i da im je zahvalan.

(Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...