ZARAŽENI! SAMOZVANI MLADI VOJVOĐANI POZIVAJU NA DISTANCU OD SRBIJE: Tragikomična provokacija usred vanrednog stanja
Foto: Twitter, Profimedia

OVIMA NEMA SPASA

ZARAŽENI! SAMOZVANI MLADI VOJVOĐANI POZIVAJU NA DISTANCU OD SRBIJE: Tragikomična provokacija usred vanrednog stanja

Politika -

Politička organizacija "Mlada Vojvodina", kojoj je cilj da se "bori za Vojvođansku Vojvodinu", objavila je veoma provokativan plakat, na kojem se sarkastično podržavaju mere Vlade Srbije o socijalnom distanciranju, uz Vojvodinu odvojenu od ostatka Srbije i poruku "Poštujmo mere Vlade - Distanca".

Ova organizacija, poznata po lepljenju plakata podrške separatistima u Kataloniji, napadima na Vladimira Putina, ali i zahtevima da se Vojvodina otcepi od Srbije i postane republika, uspela je u svojoj nameri i izazvala brojne komentare na društvenim mrežama posle svoje objave.

Jedan od prvih koji je reagovao bio je i Pavle Bihali, vođa pokreta Levijatan, koji je oštro osudio ovaj plakat i pozvao nadležne da reaguju.

- Nedosanjani san Nenada Čanka, Marinike Čobanu i njenih drugara narko dilera, ali i ovih mladih separatističkih anusa, Mlada Vojvodina. Ovo je za zatvor. VOJVODINA JE SRBIJA crveni prljavi okotu, ostaje vam samo provociranja, a vole bih neko uživo ovo da mi kaže. Pu ološu - napisao je vidno iznervirani Bihali.

(Kurir.rs / Espreso)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja