Najnovije vesti

ZARAŽENI! SAMOZVANI MLADI VOJVOĐANI POZIVAJU NA DISTANCU OD SRBIJE: Tragikomična provokacija usred vanrednog stanja
Foto: Twitter, Profimedia

OVIMA NEMA SPASA

ZARAŽENI! SAMOZVANI MLADI VOJVOĐANI POZIVAJU NA DISTANCU OD SRBIJE: Tragikomična provokacija usred vanrednog stanja

Politika

Politička organizacija "Mlada Vojvodina", kojoj je cilj da se "bori za Vojvođansku Vojvodinu", objavila je veoma provokativan plakat, na kojem se sarkastično podržavaju mere Vlade Srbije o socijalnom distanciranju, uz Vojvodinu odvojenu od ostatka Srbije i poruku "Poštujmo mere Vlade - Distanca".

Ova organizacija, poznata po lepljenju plakata podrške separatistima u Kataloniji, napadima na Vladimira Putina, ali i zahtevima da se Vojvodina otcepi od Srbije i postane republika, uspela je u svojoj nameri i izazvala brojne komentare na društvenim mrežama posle svoje objave.

Jedan od prvih koji je reagovao bio je i Pavle Bihali, vođa pokreta Levijatan, koji je oštro osudio ovaj plakat i pozvao nadležne da reaguju.

- Nedosanjani san Nenada Čanka, Marinike Čobanu i njenih drugara narko dilera, ali i ovih mladih separatističkih anusa, Mlada Vojvodina. Ovo je za zatvor. VOJVODINA JE SRBIJA crveni prljavi okotu, ostaje vam samo provociranja, a vole bih neko uživo ovo da mi kaže. Pu ološu - napisao je vidno iznervirani Bihali.

(Kurir.rs / Espreso)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...