POŠTOVANI PREDSEDNIČE, BRAT MI JE 1. APRILA NAPUNIO 18 Ognjen pitao ono što zanima celu Srbiju, Vučić mu rešio nedoumicu
Foto: Screenshot Instragam/buducnostsrbijeav, Screenshot Prva TV

TV GOSTOVANJE U JUTARNJEM PROGRAMU

POŠTOVANI PREDSEDNIČE, BRAT MI JE 1. APRILA NAPUNIO 18 Ognjen pitao ono što zanima celu Srbiju, Vučić mu rešio nedoumicu

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u jutrošnjem TV gostovanju da će 100 evra građanima biti isplaćeno odmah po ukidanju vanrednog stanja.

On je rekao da očekuje da bi vanredno stanje moglo biti ukinuto najranije krajem aprila a najkasnije krajem maja kada bi i ta pomoć svakom punoletnom građaninu mogla biti isplaćena.

foto: Printscreen

To pitanje je u program stiglo od Ognjena koji je predsednika upitao ono što zanima celu Srbiju s obzirom da je najavljeno da će svi punoletni građani Srbije dobiti od države 100 evra pomoći u dinarskoj protivrednosti.

S obzirom da je pre nekoliko dana rečeno da će isplata biti posle vanrednog stanja, ostala je samo ova nedoumica - da li će novac dobiti i oni koji su napunili 18. godina u 2019. ili i oni koji su od početka 2020. pa do današnjeg dana postali punoletni.

Vučić je jutros rešio tu nedoumicu rekavši sledeće: Svi koji do datuma početka isplate budu napunili 18 godina, imaće pravo na 100 evra od države.

(Kurir.rs/TV Prva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track