MINISTAR VULIN: Porodica Vučić deli sudbinu svog naroda
Foto: Ministarstvo Odbrane Srbije

oglasio se ministar odbrane

MINISTAR VULIN: Porodica Vučić deli sudbinu svog naroda

Politika -

BEOGRAD - Porodica Vučić deli sudbinu svog naroda i zato ih i mrze, kaže predsednik Pokreta socijallista Aleksandar Vulin i navodi da su zbog toga što se Danilo Vučić leči na Beogradskom sajmu napali i njegovog oca Aleksandra Vučića i samog Danila.

Da je Danilo upućen u neku drugu bolnicu, navodi Vulin, napali bi i njega i njegovog oca da traže privilegije i da odlučuju umesto lekara.

- Aleksandar Vučić je meta šta god da uradi ili kaže, a posebno kada pokaže koliko je veći čovek od onih koji ga napadaju i mrze", rekao je Vulin povodom, kako kaže, napada novinarke Birna Ane Novaković na Aleksandra Vučića zato što se Danilo Vučić leči na Sajmu.

Vulin je, kako je saopštio Pokret socijalista, rekao da je porodica Vučić pokazala kako se ponašaju oni koji su deo srpskog naroda i oni koje vlast ne može da promeni.

- Oni koji pljuju oca zato što ne traži privilegije za svog sina, sigurno su nekada davno znali šta je stid, bilo bi lepo da se toga sete i postide onog što rade, poručio je Vulin, koji je i ministar odbrane.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track