ODVRATNO I BOLESNO: Evo kako je jedan tviteraš reagovao na Vučićevu objavu o genocidu nad Srbima! ČOVEČE GDE TI JE RAZUM
Ilustracija, Foto: Prinscreen/ buducnostsrbijeav

sramno

ODVRATNO I BOLESNO: Evo kako je jedan tviteraš reagovao na Vučićevu objavu o genocidu nad Srbima! ČOVEČE GDE TI JE RAZUM

Politika -

Na današnji Dana sećanja na žrtve ustaškog koncentracionog logora Jasenovac ceo srpski narod se seća genocida nad našim narodom u NDH i strahota koje su Srbi proživljavali širom te zločinačke države.

Tim povodom, predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je danas venac u Spomen parku Sremska Mitrovica, što je objavljeno i na predsednikovom nalogu na društvenim mrežama.

Vučić je na Tviteru napisao "Nemamo pravo da zaboravimo", ali je ta njegova objava izazvala toliko bolesnih, ružnih i bezumnih komentara, da se čovek mora zapitati gde je granica mržnje koju neki osećaju.

Jedan od najodvratnijih komentara ostavio je tviteraš sa nadimkom Zovem se Ostoja, koji je sudeći po tvitovimia ostrašćeni opozicionar i simpatizer Saveza za Srbiju, koji je napisao sledeće:

Predsednika Srbije možemo voleti ili ne, imati različita mišljenja o njemu i njegovom radu, ali je zastrašujuće kad se na današnji dan, koji bi trebao biti posvećen sećanju na žrtve, ljudi kao što je ovaj tviteraš ne mogu da se oslobode svoje bolesne mržnje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track