BRATISLAV JUGOVIĆ: Nepristojnost je mera Đilasove politike
Foto: Ana Paunković

član Glavnog odbora SNS

BRATISLAV JUGOVIĆ: Nepristojnost je mera Đilasove politike

Politika -

Najavljeni protest Đilasove opozicije ispred srpskog parlamenta svesnim kršenjem policijskog časa je nepristojan odnos prema lekarima i medicinskom osoblju. Nepristojnost je mera Đilasove politike izjavio je Bratislav Jugović, član Glavnog odbora SNS i dodao:

- Đilas je nepristojno bogat, Vuk Jeremić je nepristojno netalentovan za političku borbu, a Boško Obradović je tokom vanrednog stanja nepristojno zapušten Đilasov kućni ljubimac.

Nepristojnošću jasno pokazuju da ne žele da dele sudbinu naroda, već žele da budu narodu zla sudbina. Zbog toga Boško Obradović po Đilasovom nalogu građane koji protestuju, a ne krše propisane mere naziva huliganima.

Njihov odnos prema ljudima koji su na prvoj liniji fronta u ratu sa opakim virusom COVID-19 pokazuje kakav bi imali odnos prema građanima, kada bi bili u poziciji da donose odluke.

Još ne uviđaju da upravo svojom nepristojnošću sami sebe uklanjaju sa političke scene. Nakon ukidanja vanrednog stanja i opoziciono orijentisani građani će biti ljuti protivnici Đilasovog korona saveza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track