"POLITIČKI PENZIONERI" IZ SZS IZAŠLI NA ULICU U TERMINU ZA PENZIONERE: Održan protest ispred Skupštine Srbije! VIDEO
Foto: Ana Paunković

u vreme policijskog časa

"POLITIČKI PENZIONERI" IZ SZS IZAŠLI NA ULICU U TERMINU ZA PENZIONERE: Održan protest ispred Skupštine Srbije! VIDEO

Politika -

Lideri dela opozicionih stranaka, njih nekolicina predvođeni liderom SSP Draganom Đilasom, Sregejem Trifunovićem iz PSG, Zoranom Lutovcem, šefom DS, Boškom Obradovićem iz Dveri, Borisom Tadićem, liderom SDS, okupilo se u četvrtak nešto posle 18 sati, na početku policijskog časa, ispred Doma Narodne Skupštine u Beogradu.

1 / 23 Foto: Ana Paunković

Manja grupa ljudi na čelu sa pobrojanim opozicionarima prekršila je zabranu kretanja, a da situacija bude još problematičnija i potencijalno opasna po najstarije građane, predstavnici SzS predvođeni Đilasom izašli su na ulicu baš u terminu koji je rezervisan za penzionere odnosno sugrađane starije od 65 godina.

Opozicionari su sedeli na stepeništu ispred Doma Narodne Skupštine, očigledno bez jasnog cilja i ideje, s obzirom na to da je policijski čas za prvomajski praznik, a što je njima navodno bio povod okupljanja, novom odlukom Kriznog štaba Vlade drastično skraćen i trajaće do subotu u pet ujutru.

Pri kraju okupljanja, koje bi, kako je ranije najavljeno, trebalo da traje do 20:05, došlo je do incidenta, kada je lider PSG Sergej Trifunović ušao u svađu sa penzionerima koji su im im dobacivali: "Lopine, uaa!".

Kurir.rs

Foto Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja