JOVANOV OŠTRO NAPAO ĐILASA: Samo bedna ništarija može da pokrene kampanju protiv dece svog političkog protivnika
Foto: Marina Lopičić

burna reakcija

JOVANOV OŠTRO NAPAO ĐILASA: Samo bedna ništarija može da pokrene kampanju protiv dece svog političkog protivnika

Politika -

Potpredsednik GO Srpske napredne stranke Milenko Jovanov oštro je napao lidera Stranke slobode i pravde i jednog od vođa Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, rekavši da vodi kampanju protiv "dece svog političkog protivnika"

"Samo bedna ništarija poput Dragana Đilasa može da pokrene kampanju protiv dece svog političkog protivnika, u znak osvete što tog protivnika nije u stanju da pobedi i odmazde za nervni slom koji je doživeo kada je video šta o njemu misle svi građani Srbije, koje nije uspeo da kupi i zastraši. Koliko juče je, dakle, priredio jeftini performans sa kmečanjem i kukanjem, a već danas junački organizuje i pujda svoje medijske džukele da rade baš ono zbog čega je sam ridao u stanju totalnog nervnog rastrojstva", rekao je on a saopštila SNS na svom sajtu.

"Istovremeno, bulumenta licemernih gnjida, koja se duboko potresla zbog nečega što se nije desilo, sada ćuti, iako se danas zaista desilo ono zbog čega su juče, kao, bili jako uznemireni. Napadnuto je dete političkog protivnika. Ali, ima jedna bitna razlika. Napadnuto je Vučićevo dete. A za Vučićevu decu, oni nemaju ni suza, ni razumevanja. Naprotiv. Danas su pokazali da su apsolutno saglasni sa umobolnom Đilasovom idejom da ta deca ima da budu gažena bez milosti", dodaje se u izjavi.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track