OPOZICIJA NAPALA RISTIČEVIĆA DA JE UNEO NOŽ U SKUPŠTINU, A ON IM ODGOVORIO: Nije nož nego privezak za ključ!
Foto: Printskrin

OPTUŽBE

OPOZICIJA NAPALA RISTIČEVIĆA DA JE UNEO NOŽ U SKUPŠTINU, A ON IM ODGOVORIO: Nije nož nego privezak za ključ!

Politika -

Ne stišava se bura ni dan nakon incidenta ispred Narodne skupštine, kada su aktivisti Dveri pretukli poslanika Marjana Rističevića. Sada su ga optužili da je razbojnik, te da je juče u Skupštinu pokušao da unese nož, ali i da je sam sebi isekao sako.

U prilog toj tvrdnji, koju je izneo i jedan manji portal, navodno govore fotografije na kojima se vidi da iz Rističevićeve ruke viri oštrica.

foto: Twitter Printscreen

Da je Rističević uneo nož u parlament tvrdi i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

- Marjan drži nož? Koliko Vučićevih poslanika nosi hladno oružje u Skupštini? Od nje su prvo napravili ruglo a sada i opasnu po život - napisala je ona na Tviteru.

foto: Printskrin

Pozvali smo Rističevića za komentar, koji tvrdi da nema ni govora da je juče pokušao da unese nož u Skupštinu, već da je u rukama držao ključeve, jer mu je sako bio pocepan.

foto: Printskrin

- Mnogo jadno, tukli su me dok sam u levoj ruci držao telefon a u desnoj ključ a preko ruke braon kesu sa sendvičima! Ključ i telefon se pokazuju kod obezbeđenja na ulazu, gde se sve skenira. Mene je sramota što njih ništa nije sramota, ključ i privezak su od automobila marke Škoda - naveo je poslanik Rističević.

foto: Printskrin

Podsetimo, juče su i brojne novinarske ekipe zabeležile kako je poslanik Rističević izvukao deblji kraj kada su mu Boško Obradović i aktivisti Dveri pocepali sako i umalo otkinuli uvo.

Foto: Printskrin/Kristina Vasković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track