OBRADOVIĆU STIŽE POMOĆ DA SE NE SMRZNE: Večeras mu doneli ćebad i nekoliko punih kesa (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen

podrška u štrajku

OBRADOVIĆU STIŽE POMOĆ DA SE NE SMRZNE: Večeras mu doneli ćebad i nekoliko punih kesa (FOTO, VIDEO)

Politika -

Lideru Dveri Boško Obradoviću, koji je danas započeo štrajk glađu ispred Skupštine Srbije, večeras je od svojih partijskih saboraca dobio "podršku" u vidu ćebeta i kesa u kojima se ne zna šta je tačno bilo.

foto: Printscreen

Naime, njegov partijski saborac Ivan Kostić večeras je doneo nekoliko kesa, što su zabeležile kamere koje je preuzeo Boško Obradović.

foto: Printscreen

Takođe, žena koja na snimku jako podseća na poslanicu Dveri Mariju Janjušević, donela je ćebe u skupštinu a pretpostavlja se da je namenjeno Obradoviću.

foto: Printscreen

Obradović je ispred Narodne skupštine počeo štrajk glađu, pridružujući se samostalnom poslaniku Miladinu Ševarliću koji je štrajk započeo kako bi došlo do skupštinske rasprave o povredama teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije i nepoštovanju Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN.

Lider Dveri je rekao da zahteva razgovor vlasti sa opozicijom i odlaganje izbora za šest meseci.

Nakon toga štrajk glađu su započeli i poslanici SNS Aleksandar Martinović i Sandra Božić, tražeći od nadležnih sudova da sankcionišu napadače na poslanika SNS Marjana Rističevića u kome su učestvovale pristalice i lider Dveri.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja