JOVIČIĆ OPLEO PO SAVEZU ZA SRBIJU: Đilasov šurak dobio 6 godina zbog šverca kokaina, a Boškov kum uhapšen sa heroinom
Foto: Zorana Jevtić

reakcija

JOVIČIĆ OPLEO PO SAVEZU ZA SRBIJU: Đilasov šurak dobio 6 godina zbog šverca kokaina, a Boškov kum uhapšen sa heroinom

Politika -

Aleksandar Jovičić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, izjavio je da su lideri Saveza za Srbiju "šokirani i tužni što im njihovi saradnici narko-dileri" završavaju iza rešetaka. „Diktatura u Srbiji, horski ponavljaju Dragan Đilas, Marinika Tepić i ostali Savezani. Šokirani i tužni što im njihovi saradnici narko-dileri nisu kao u vreme njihovi vlasti ugledni građani Srbije, već završavaju iza rešetaka gde im je i mesto. Đilasov šurak osuđen na šest godina zbog šverca kokaina. Najbliži stranački saradnik u Kuršumliji švercovao 66 kilograma marihuane. Marinikin najbliži prijatelj i član SSP-a uhapšen zbog 1,4 kilograma marihuane. Boškov kum Tocilo uhapšen sa 77 kilograma heroina. Član Izvšnog odbora Dveri uhapšen zbog marihuane. Što bi se reklo, nastavi niz... Ko još Savezani može da vam poveruje da je slučajnost?", rekao je on.

Jovičić je upitao u čije ime lideri SZS smišlja lažne afere u pokušaju da diskredituju Aleksandra Vučića, Nebojšu Stefanovića i policiju.

"Kakvu to Srbiju priželjkujete? Onu u kojoj će Marinika Tepić iseljavati novinare iz rodnog mesta po mafijaškom receptu, jer ne piši po njenom diktatu, a Đilas govoriti „podrška, podrška“ da bi iza kulisa preprodavam oglasne sekunde i stekao još neku milijardu na račun građana Srbije? Na vašu žalost, ta vaša Srbija biće moguća jedino ako iselite iz Srbije kompletan narod, čiju podršku za svoje mračne filmove nikako ne možete da dobijete. Te se ta vaša mafijaška vremena nikada vratiti neće, jer građani Srbije biraju politiku Aleksandra Vučića, politiku pristojne, vredne, uspešne, bezbedne i u svetu ugledne Srbije", zaključio je Jovičić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja