UDS U KIKINDI: Menjaćemo živote građana Srbije na bolje
Foto: Marina Lopičić

MARKO ĐURIŠIĆ, PRVI NA IZBORNOJ LISTI

UDS U KIKINDI: Menjaćemo živote građana Srbije na bolje

Politika -

Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije obećao je u Kikindi da će UDS menjati živote svih građana u Srbiji na bolje.

"Ovde u Kikindi želimo građanima da ponudimo proevropsku, demokratsku listu Ujedinjene demokratske Srbije, listu koja će menjati stvari u Srbiji, menjati stvari na bolje", rekao je Đurišić.

Predstavnici Ujedinjene demokratske Srbije posetili su Kikindu i tom prilikom razgovarali sa građanima o njihovim problemima i načinima za nihovo rešavanje.

"UDS će menjati i život građana Kikinde i građana Vojvodine i građana Srbije. Jer bez jake Vojvodine nema ni jake Srbije", rekao je Đurišić.

Đurišić je kazao da su u UDS fokusirani na ljude i njihove probleme i da će tokom kampanje predstavnici UDS pokušati da posete što veći broj gradova i opština u Srbiji kako bi čuli šta građane tišti i šta žele da se u ovoj zemlji promeni. Tu priliki će iskoristiti i da ljudima predstave dugoročan plan za stvaranje demokratske, proevropske, građanske i moderne države u kakvoj će svi želeti da ostanu, žive i rade.

UDS je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track