HAOS U ĆIRILICI! KO JE KOGA ISPORUČIO HAGU! Evo kako su Velja i Voja vređali Krstića! Ko je kit-ubica a ko podguzna muva
Foto: Printcsreen

HAOS U ĆIRILICI! KO JE KOGA ISPORUČIO HAGU! Evo kako su Velja i Voja vređali Krstića! Ko je kit-ubica a ko podguzna muva

Politika -

- Miki Rakić i Boris Tadić time što su isporučili Župljanina, Karadžića...počeo je Šešelj.

- To je odlična stvar, rekao je Krstić.

- Odlična je stvar, to će i vas stići pa ćete videti šta je odlična stvar. U ovoj publici su časni Srbi, zato mi plješću - otkriva Šešelj!

- Koštunica je isporučio generala Tolimira tako što ga je policija polumrtvog strpala u džak na Bežanijskoj kosi i prebacila ga u Bratunac i odglumila da je tamo. Bog sve kažnjava, kazni i u drugom, trećem kolenu. Koje je zločine izvršio Tolimir? Podmuklo se poneo prema onima koji su išli u Hag, neki su dobili 100 000 evra da odu u Hag i ostavljali na taj način obezbeđenu porodicu. Neki su se udarili u junačka prsa i otišli sami! Nisam ja veverica da ne znam šta se dešavalo!

- Vi ste neka krupnija životinja, dobacio je Krstić.

- Ja sam kit-ubica! - rekao je Šešelj.

- Ja mislim da je vaš odlazak u Hag sa trubačima jedan od najboljih poteza u vašoj političkoj karijeri. Vi ste time skinuli breme državi. - rekao je Krstić.

- Ko bi bio u stanju da se bori kao ja? - pitao se Šešelj

- Ti si bio sa svakom vlašću, podguzna muva - dobacio je Velja Ilić Krstiću! Sa svima si bio!

- On bi ušao i u našu vladu, dobacio je glasno Šešelj. Evo već uljez vodi glavnu reč.

- Da li da izađem iz studija - zapretio je Krstić

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track