ZA BOLJU I LEPŠU ZVEZDARU! SNS Zvezdara objavila predizborni spot! (FOTO)
Foto: SNS Zvezdara

ZA BOLJU I LEPŠU ZVEZDARU! SNS Zvezdara objavila predizborni spot! (FOTO)

Politika -

Opštinski odbor "Zvezdara" Srpske napredne stranke izborne liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" objavio je predizborni spot u kome svi Zvezdarci, ali i drugi sugrađani mogu pogledati šta je urađeno tokom prethodnih godina na toj opštini.

U spotu su predstavljeni dosadašnji rezultati rada na opštini Zvezdara - 86 kilometara novih i rekonstruisanih puteva i saobraćajnica, 37 novih i rekonstruisanih dečijih igrališta, sportskih terena i parkova, 12 renoviranih vrtića i osnovnih škola, 9 kilometara vodovodne i kanalizacione mreže.

Plan za naredni mandatni period su - izgradnja dve nove osnovne škole (u Mirijevu i naselju Vojvoda Vlahović) i 4 nova vrtića, rekonstrukcija platoa kod Vukovog spomenika, Rekonstrukcija Tržnog centra u Mirijevu, 27 rekonstrukcija dečijih igrališta, sportskih terena i parkova, 11 kilometara nove vodovodne i kanalizacione mreže, 19 kilometara novoasfaltiranih ulica.

U spotu se pojavljuju kandidati izborne liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” za odbornike u Skupštini GO Zvezdara - Nemanja Pajić, urednik, Suzana Perić, urednica i kreatorka, Vojislav Lekić, prim. dr Đorđe Gagić, košarkaš Vladan Jeremić, ekonomista.

Takođe, u spotu se mogu videti prelepi kadrovi ove opštine - parkovi, renovirane ulice, opservatorijum, Institut "Mihajlo Pupun", Naučno-tehnološki park, kao i renovirani Sportski centar "Olimp"...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track