KO NE ŽELI SUŽIVOT, TAJ CEPA! Opet postavljeni bilbordi sa likom PREDSEDNIKA SRBIJE: Imamo obavezu da mu se ZAHVALIMO!
Foto: Printskrin Tviter

mnogo doprineo da život Srebreničana bude bolji

KO NE ŽELI SUŽIVOT, TAJ CEPA! Opet postavljeni bilbordi sa likom PREDSEDNIKA SRBIJE: Imamo obavezu da mu se ZAHVALIMO!

Politika -

U Srebrenici je ponovo postavljen bilbord sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa natpisom "Zahvalna Srebrenica" nakon što je prvobitni pre nekoliko dana pocepan.

Nakon što je lokalna vlast u Srebrenici postavila bilbord sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića u naselju Učina bašča u ovom gradu, koji je pocepan, postavljen je drugi, ali ovaj put uz latinični natpis.

Kako je ranije rekao predsednik opštine Srebrenica Mladen Grujičić, bilbord je prvobitno postavljen u znak zahvalnosti za višemilionska sredstva, koja je predsednik Srbije donirao Srebrenici, za njen oporavak i razvoj.

"Mi smo ispred opštinske uprave postavili plakat, s obzirom da imamo obavezu da se zahvalimo predsjedniku Vučiću koji je mnogo doprinio da život Srebreničana bude bolji tom donacijom. I te donacije sigurno neće prestati da dolaze u Srebrenicu. To je jedan mali gest kojim smo hteli da izrazimo zadovoljstvo i zahvalnost predsedniku Vučiću.

Međutim, neko je to pocepao i pokazao da ne želi zajednički život i ispruženu ruku Srbije", naveo je Grujičić.

Bivši predsednik opštine Srebrenica Ćamil Duraković tvrdi da je u sve upetljana politika i da je sve posledica izborne godine, u Srbiji ali i u BiH.

"Žao mi je što to postaje predmet političkih previranja.

Ukoliko opština i lokalna vlast želi da se zahvali, postoje različiti načini kako se to može učiniti. Ovo nije ništa doslovce do pumpanja etno-nacionalnih priča", smatra Duraković.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track